topola22 25.01.07, 13:08 Którymi wspólnotami w Ząbkach administruje Agencja Zamek. Proszę o informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.dzinkans Re: agencja zamek 25.01.07, 13:58 Zarządza napewno na Osiedlu ORLA II (ul. Poniatowsiego 12 i 12a). Jakie są efekty tego zarządu to najlepiej niech się wypowiedzą sami mieszkańcy. Zrobię link do tego wątku na Naszym FORUM to napewo ktoś Ci odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
topola22 Re: agencja zamek 25.01.07, 14:01 Dzięki m.dzinkans proszę o inne ,,referencje". Odpowiedz Link Zgłoś
m.dzinkans Re: agencja zamek 25.01.07, 14:04 Firma ta "zaprzyjaźniła się" z DOLCAN'em więc pewnie wszystkie przyszłe Osiedla tego developera będą zarządzane przez ZAMEK. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: agencja zamek 25.01.07, 15:01 od września 2006 r. - Legionów 10A od stycznia 2007 - Legionów 10B Na referencje jeszcze za wcześnie. Bloki budowała firma Anłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
ooooo171 Re: agencja zamek 12.02.07, 22:00 Ta agencja administruje na moim osiedlu... i szczerz odradzam współpracy. Nie chcę się ujawniac, nie chcę nieprzyjemności. Przez brak ich komeptencji okazuje się, że Wspólnota może stracić wiele gwarancji, panuje ogólny chaos organizacyjny, są bardzo niesłowni... a co jest nagorsze, to zamist zajmować się pracą i tym zdobywać klienta, to oni zajmują się wręcz knuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
liyo78 Re: agencja zamek 07.03.07, 23:24 Ja osobiście mieszkam w budynku, którym administruje ZAMEK i bardzo miło mnie zaskoczył. W porównaniu z poprzednim "administratorem" są naprawdę super. Razem z naszym zarządem wcielają w życie różne pomysły i usprawniają funkcjonowanie naszego bloku. Dziwi mnie, że tak boisz się ujawnić -jakich "nieprzyjemności"? (podanie adresu twojego osiedla to nie twoje imię, nazwisko i nr lokalu w którym mieszkasz). Osobiście wydaje mi się, że jesteś właśnie z takiej konkurencyjnej "firmy administrującej", która chce zaszkodzić swojej konkurencji -może jest to jakiś sposób, ale ja i tak swojego zdania o tej firmie nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
quercus_rb Re: agencja zamek 08.03.07, 10:35 tez mam takie wrazenie. ?Ja niezauwazylem zadnych pozytywnych zmian po przejeciu przez nich administrowania, a z okolic Szwolezerow dochadza mnie wrecz negatywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: agencja zamek 08.03.07, 11:05 nie zgodzę się z krytycznymi opiniami odnosnie Agencji Zamek firma ta jest administratorem mojego bloku od stycznia 2006 r przez rok udało nam sie wykonać sporo poprzedni administror zostawił nas praktycznie z niczym przez rok udało nam się zrobic pierwszy etap prac CO admistrator jest na kazde telefoniczne wezwanie Zarzadu wspolnoty jest to bardzo odpowiedzialna i solidna firma i nie jest to wazeliniarstwo znam 2 wspolnoty ktore mają podobne zdanie jak i ja zainteresowane osoby referecjami proszę o meila mk968@gazeta.pl Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś