gallola 17.01.08, 09:56 Witam! Mam pytanie: czy jest w Ząbkach jakiś fajny sklep mięsny? Chodzi mi o to, żeby był duży wybór i wysoka jakość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanecin Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:14 Nie ma tu drogich i ekskluzywnych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolcia Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:25 To co prawda chyba nie są już Ząbki ale jest świetny sklep niedaleko Łodygowej - wjeżdżając z niej w ulicę Janowiecką prowadzącą między ogródkami działkowymi. Zaraz po prawej stronie są pawilony. W jednym z nich jest sklep mięsny. Doskonałe świeżutkie mięso Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:40 gallola napisała: > Witam! > Mam pytanie: czy jest w Ząbkach jakiś fajny sklep mięsny? > Chodzi mi o to, żeby był duży wybór i wysoka jakość? Może to w jakiś sposób Ci pomoże: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=62623395&a=63450908 Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:42 Dziękuję za namiary :) i czekam na dalsze informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
0fruzia Re: Sklep mięsny? 25.01.08, 22:04 Jest Piotr i Paweł- tylko nie wiem czy to się zalicza do Ząbek:) Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:43 Wspaniały sklep mięsny znajduje się na bazarku,w budce tak po środku,na zewnątrz sprzedają warzywa,potem już w budce jest nabiał i spożywcze,a dalej stoisko z mięsem i wędliną.Wszystko świeże,bardzo duży wybór różnego rodzaju wędlin,ceny bardzo przystępne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 10:47 Kurcze chętnie wybrałabym się na bazarek... ale czasu mi brakuje :( Najgorsze jest to, że zakupy mogę zrobić po 18 :( No chyba że rano... ale z tym już gorzej. ALE BAAARDZO DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 14:57 Ja niestety także z braku czasu robie tam zakupy tylko w soboty,ale wędlina i mięso jest naprawdę tak świeże ,że spokojnie przez tydzień utrzymuje świeżosć>jeśli chodzi o godziny otwarcia,to sklep jest czynny od 5,00 do 18,00. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 16:25 Pani SUIANO :) Ja dawno nie byłam na tym bazarku dlatego pozwolę sobię zapytać: to jest ten bazarek np torów? jak najlepiej dotrzeć do tego sklepu? ma coś charakterystycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 16:38 Owszem to jest ten bazarek za torami,obok tego sklepu jest zabawkowy,proszę pamietać,że na zewnątrz sprzedają owoce i warzywa,z boku jest wejście,mówię o tym bo ja też dopiero po jakimś czasie do niego dotarłam,o może tak,na przeciwko tego sklepiku,jest budka z drobiem i wędlinami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Sklep mięsny? 17.01.08, 16:43 DZiękuję za pomoc, może uda mi się dziś wcześniej wyskoczyć z pracy i spróbuję odwiedzić ten sklep :) Pozdrawiam suiana napisała: > Owszem to jest ten bazarek za torami,obok tego sklepu jest > zabawkowy,proszę pamietać,że na zewnątrz sprzedają owoce i warzywa,z > boku jest wejście,mówię o tym bo ja też dopiero po jakimś czasie do > niego dotarłam,o może tak,na przeciwko tego sklepiku,jest budka z > drobiem i wędlinami. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s też polecam ten sklep 22.01.08, 22:35 nie zdarzyło mi się tam kupić nic nie świeżego, może dlatego że tyle ludzi tam kupuje :)), schodzi im wszystko na bieżąco, niestety w soboty to ok. 1 godz. trzeba tam przeznaczyć na zakupy, Odpowiedz Link Zgłoś
szkoleniowiec25 Re: też polecam ten sklep 25.01.08, 18:46 A ja polecam makro :) zawsze swieze mieso, w ogole wszystko ok. Tyle ze w Markach.. Odpowiedz Link Zgłoś
ada-mmm Re: też polecam ten sklep 25.01.08, 21:11 szkoleniowiec25 napisał: > A ja polecam makro :) zawsze swieze mieso, w ogole wszystko ok. Tyle > ze w Markach.. to powodzenia , poprosze dwa kotlety schabowe i ćwierć mielonego. makro jest w Ząbkach (świeże mięso bo w vacum z terminem dwótygodniowym) smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rotot Re: też polecam ten sklep 26.01.08, 23:28 Hurtownia patronacka przy Beta-medzie. (ul Skorupki) polecam. Odpowiedz Link Zgłoś