sneeper Re: kto jest z krakowa? 03.03.06, 19:00 wprawdzie nie jestem z Krakowa,ale jestem furiatem i defetystą, Odpowiedz Link Zgłoś
seroxinka Re: kto jest z krakowa? 03.03.06, 20:32 Ja jestem z Krakowa. Jaki problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: kto jest z krakowa? 03.03.06, 23:08 i ja też. ... ale oprócz tego jestem wyzutą z litości socjopatką ... Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: kto jest z krakowa? 03.03.06, 23:37 To i ja się wpiszę :) Sporo nas tutaj Krakusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: kto jest z krakowa? 03.03.06, 23:56 premier jest z Gorzowa Wielkopolskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 00:00 Ach, rzeczywiscie. Zapomnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 01:20 nocny.lot napisał: > Ach, rzeczywiscie. Zapomnialem. Ale mógł być.Niewiele,niewiele brakło. Ja za to jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 11:13 nadal czuje sie z karakowa, chociaz juz od 12 lat tam nie meiszkam. ale jakby nie bylo 2/3 zycia tam spedzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 12:32 Ja miałam szansę być nie tyle "z Krakowa", ile "w Krakowie" przez pięć następnych lat, ale na razie dupa, bo na studentkę się w tym momencie nie nadaję. W poniedziałek może się wreszcie dowiem, czy nadaję się chociaż na urlop zdrowotny. A lubię to miasto, no. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 15:56 Z chęcią nawiąże znajomość jeśli ktoś ma oczywiście ochotę. Jestem zupełnie sam i powoli zaczynam mieć już tego dość. W samotności raczej nie wylecze depresji choć jeszcze niedawno tak mi się wydawało. Trzeba chyba "wyjść do ludzi" - tak to się chyba potocznie mówi. NAjgorsze jest to że nie mam na nic ochoty i do wszystkiego muszę się zmuszać. A kontakt z ludźmi też nie jest dla mnie łatwy. Mam nadzieje że znajomość z depresentami nie pogłębi jeszcze bardziej mojej depresji. Oczywiście żartuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
caaathy Re: kto jest z krakowa? 04.03.06, 20:21 ja też z krakowa ... chyba jeszcze nie depresyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
aooh Re: kto jest z krakowa? 06.03.06, 18:21 ja prawie też, takie zadupie ok. 30 kilometrów od krka... Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 17:55 widzę że nikt nie chce mnie poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
piosenka_o_niczym Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:02 Ja chętnie poznam. Nie tylko ciebie zresztą:) Jestem depresantką, w dodatku z bordeline - czy ze mnie może być ciekawe towarzystwo? Mój numer gg: 3119893, najlepiej pisać w godz 12-16 lub wieczorem (po 22) Wtedy zazwyczaj jestem sama w domu (lub TŻ juz śpi) i moge spokojnie porozmawiać Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:03 ja Cię chętnie poznam, ale nie wiem, po czym! Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:11 Dzięki za szybką odpowiedź :) MAm jednak już dość siedzenia samemu w mieszkaniu i klepania w klawiaturę. Czuję potrzebę "wyjścia" do ludzi i pogadania. Brak kontaktu z ludźmi od jakiegoś czasu jest chyba moim poważnym problemem. Czuję że muszę się przełamać i zmusić do wychodzenia i rozmawiania z ludźmi. Chodzi mi o pogadanie przy kawie. Jeśli jest ktoś chętny to takiego nspotkania gdzieś w kawiarni (oczywiście ja zapraszam) to byłoby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
caaathy Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:27 ja bardzo lubię kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:29 espresso, capucino, po wiedeńsku, po irlandzku, po turecku ... Odpowiedz Link Zgłoś
caaathy Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:53 ... cynamonowa, z imbirem, z mlekiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:56 ojojoj a gdzie takie cudo podają ? Odpowiedz Link Zgłoś
piosenka_o_niczym Re: widzę że nikt nie chce mnie poznać :) 07.03.06, 18:57 tez się zapisuję wobec tego:) jak będziecie sie umawiac, dajcie znać:) w jakim jesteście wieku? ja 25, czyli ćwierć wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
caaathy Re: kto jest z krakowa? 07.03.06, 20:19 jak już będziecie mieli ochotę na tą kawkę to dajcie znać ... Odpowiedz Link Zgłoś
caaathy Re: kto jest z krakowa? 07.03.06, 21:52 jeśli chodzi o mnie, wyjeżdżam na tydzień... od 18 mogę delektować się kawą w Waszym/Twoim towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: kto jest z krakowa? 10.03.06, 06:02 jeny... ja tez ćwierć wiecze, też z krakowa też w dolinie nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
piosenka_o_niczym Re: kto jest z krakowa? 10.03.06, 14:03 :) coś nas łączy:) jeśli masz ochotę, moje gg podałam powyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: kto jest z krakowa? 10.03.06, 19:11 jo, niektórzy są z tego samego miasta i chodzą do tego samego psychiatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre To może spotkanko Krakusów? 10.03.06, 19:14 Proponuję coś na kształt zlotu :) Chociaż sam nie jestem do tego przekonany. Skoro jest nas tak wielu to może stworzymy sobie małą grupę wsparcia? :) A dobrą kawę można wypić na Rynku lub na Kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
piosenka_o_niczym Re: To może spotkanko Krakusów? 10.03.06, 23:14 Popieram pomysł, choć również mam wątpliwości... Ale na spotkanie wpadnę na pewno, jeśli takie zorganizujemy. K. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: To może spotkanko Krakusów? 11.03.06, 06:54 Mam nadzieje że apotkanie nie będzie na Babińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: To może spotkanko Krakusów? 11.03.06, 10:07 iso1 napisał: > Mam nadzieje że apotkanie nie będzie na Babińskiego... choć w tym parku tak przyjemnie tam jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: kto jest z krakowa? 13.03.06, 22:28 I co? Spotkaliście się? Może następnym razem wybiorę się z Wami. Potrzebuję... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś