Forum Kobieta Kobieta
ZMIEŃ
      2012

2012

(17 wyników)
    • tak mnie naszlo po napisaniu mojego ostatniego watku, ale to z innej beczki. Niedlugo w kinach film o koncu swiata, kalendarz Indianinow z Poludniowej Ameryki sie konczy akurat w tym roku (a po jaka cholere mieliby ten kalendarz w nieskonczonosc pisac?), i na okolo wielu ludzi o tym mowi, ale troche to straszy, takie male Halloween. nie? niby wszystko wiadomo ze na niby, ale jednak atmosferka jest ciemna. Myslicie o koncu swiata w 2012?
    • Pozdrawiam Was siostry (i bracia, których na forum nie brak). Zapraszam do wspólnego komentowania, przewidywania wyników, narzekania na piłkarzy, narzekania na stadiony, narzekania na autostrady, narzekania na Oceanę, narzekania na zespół Jarzębina, czyli ogólnie tego, co forum lubi najbardziej.
    • Juz nawet w dzisiejszych Faktach powiedzieli, ze klimat Polski zamienia sie pomalu w klimat odpowiadajacy tropikom. Czyzby rzeczywiscie cos w tym 2012 roku bylo? Wiemy wszyscy ze tych koncow swiata mialo juz byc kilka i wszystkie okazaly sie bajka, ale takimi przeslankami i powoli sprawdzajacymi sie zapowiedziami moze sie poszczycic jedynie ten rom 2012. Juz nawet pomijajac Majow, ktorzy przebiegunowanie ziemi (juz kolejne) obliczyli wlasnie na nasz 2012, to ksiadz Popieluszko m...
    • Chodzi o rzecz kameralną dla dwóch osób nieskutkującą bankructwem. Koncert? Tatr? Kulig? Jakieś inne pomysły?
    • zabobonna nie jestem ale powiem ze cale to zamieszanie wokol 2012 wzbudza moje zainteresowanie, najbardziej przez te zawirowania pogodowe, trzesienia ziemi na terenach gdzie nie bylo ich wczesniej, najsilniejsze od ilustam dziesiatkow lat huragany, takie same tajfuny, jeszcze mamy piekna wiosenna pogode, w grudniu. Ciekawe, czy skonczymy jak dinozaury? ;]]]]
    • to jaki ? Szczęsny ma u mnie plusa, szególnie ja dostał czerwoną kartkę, schodził z boiska z honorem i bardzo był seksi :D [img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR21MEHzGi66Qet61opuaU7oRhsAJW_0ezqNWAtNj5bsZ55iHlnRw[/img]
    • zapraszam do wkrótce otwartego nowego prywatnego forum (za 1h)(dział: ukryte) dla zainteresowanych rokiem 2012 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46274 Pozdrawiam
    • wiem, wiem to smieszne ale nic na to nie poradze :-/
    • Własnie, czy macie jakieś obawy? Znam takich ludzi co nie zawierają małżeństwa, nie planują potomstwa ( chyba że się wydarzy :)) itd. Ja przesądna nie jestem, boję się liczby 23. A Wy ?
    • taaaa wiekszość z nas chciałaby abyśmy byli nowoczesnym narodem i aby tak postrzegały nas inne kraje ale niestety sami w większości się kompromitujemy np takim badziewiastym klekaniem www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE mam nadzieję ,ze to tylko jakiś głupi żart a nie na poważnie bo jeśli to na poważnie to zastanawiam się jak inny mogą nas polaków traktować poważnie . Żenada normalnie wstyd na całej linii proszę Panstwa
    • Euro 2012(44)

no to się przyznajcie kogo z Was wylosowali? :) (odpowiadajcie szybko, bo temat chyba mało kobiecy)
    • Zostawmy na boku mój oczywisty, seksualny stosunek do piłki kopanej. Czy ktoś ma sensowną odpowiedź na pytanie "po xuj?"? Miały być drogi (nawet mnie to w jakimś stopniu przekonało) ale będą tylko stadiony, na których raz w tygodniu a pewnie rzadziej, bandy troglodytów będą mogły powydzierać i poobijać sobie nawzajem proletariackie ryje. I nic poza tym. Trochę firm poratują wyrzucone w błoto publiczne miliardy, i nic poza tym. Więc po jaki xuj?!
    • Wg przepowiedni oriona i niektórych naukowców, tego dnia ma nastąpić hiperaktywność Słońca i bieguny Ziemi zamienią się miejscami, a sama Ziemia zaczniej się obracać w drugą stronę. Nastąpi ogólny kataklizm, prawie wszyscy zginą, Polska będzie pod lodem. Co o tym myślicie>?
    • 2011(12)

No, to z okazji coraz bliższego końca świata życzę wszystkim wszystkiego najlepszego :-D Przypominam - koniec świata ma być w 2012, w grudniu jakoś. Dwa lata zostały. Co macie zamiar w tym czasie robić? Bo ja jeść pyszności, pić drogie trunki i uprawiać seks gdzie tylko się da. A potem to choćby potop :-D
    • Czy wiecie coś na ten temat? ( Nie mogę w tej chwili znaleźć książki "czytujemy taka literaturę" wspólnie z ojcem i chyba jest teraz u niego) Według Majów w roku 2012 nastąpi "koniec świata" tzn. zakończy się astrologiczyny cykl 24tyś lat obiegu słońca wokół naszej galaktyki i rozpocznie się nowa era. Oczywiście nie musi wiazać się ten fakt z zagładą ludzkości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się