2012

(29 wyników)
  • weekend 22-23 kwiecień Sobota III etap Rajdu "Śladami Armii Krajowej" „MOTOSERCE” – Kielce 2012 Targi AGROTRAVEL II Ogólnopolski Spływ Kajakowy "Przełom Lubrzanki 2012” Niedziela Rajd pieszy z PTTK Skarżysko Wycieczka i spacer rowerowy - PTTK Ostrowiec Targi AGROTRAVEL Wybitni ludzie Sandomierza w historii i legendzie - wycieczka MTBCrossMaraton - Daleszyce WIELKA MSZA C-MOL MOZARTA NA ŚWIĘTYM KRZYŻU Spotkanie z autorem przewodnika promującego Góry Świ...
  • Zapewne pojawią się jeszcze inne propozycje. 27 Kwiecień - Sobota FESTIWAL PODRÓŻNICZY „Na Rozdrożach” XII Festiwal Tańca Rozpoczęcie XII Tatrzańskiego Zlotu Pojazdów Zabytkowych - szczegóły na jakiecudne.pl/calendar/2012-04-27 28 Kwiecień - Niedziela FESTIWAL PODRÓŻNICZY „Na Rozdrożach” ŚWIĘTOKRZYSKI RAJD POJAZDÓW ZABYTKOWYCH Kurs paralotniowy w Pińczowie IV Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES 2012 Festiwal Filmów NieZwykłych XII Festiwal Tańca Pokaz sa...
  • I tak na przykład mój wehikuł czasu przeniósł mnie do roku 2012 i [b] moim oczom ukazały się piękne autostrady i bezkolizyjne skrzyżowania [/b] w województwie świętokrzyskim ! tu sukces kieleckiego starosty i marszałka ! to ludzie na których warto głosować! Tutaj mam zdjęcia jakbyście nie wierzyli: img200.imageshack.us/img200/5836/futuree.jpg
  • Czesc:) Moze wybiera sie ktos zaocznie na pedagogike na UJk ? Fajnie byloby gdybym nie byla calkiem sama :P
  • Głosowanie w sprawie Expo 2012 , gdzie Polska uzsykała jedynie 13 głosów poparcia (na okolo 150) jest wg mnie klęską PO i Tuska. To nie kto inny jak PO-wskie władze Wrocławia były odpowiedzialne za przygotowanie aplikacji.Do uzyskania lepszego wyniku nie pomogło również, że premierem rządu RP jest d. Tusk, ponoć tak gorąco , z taką radością przyjmowany na salonach prawdziwej Europy. Jakie ma faktyczne poparcie na salonach - wyszło po głosowaniu.
  • Nie takie najazdy udało nam się przeżyć....! Te stada piłkarskich intelektualistów pokażą nam, że nie tylko polscy "kibice" to kretyni.... "Kibice ante portas"
  • Strasznie to wyglądało. Bez polotu i pomysłów. Miałem wrażenie, że oglądam zalanych i zarzyganych kiboli...
  • A jeszcze mocniejszym atutem mogło być centrum piłkarskie ze stadionem. Dopiero teraz zauważono, że brakuje boisk i obiektów pomocniczych i przebąkuje się o centrum na Białogonie. Gdyby od razu stadion piłkarski powstał tam, za niższe pieniądze byłby dużo większy obiekt, na którym mogłyby się odbywać normalne rozgrywki EURO2012 a nie jakieś kopanie towarzyskie... EURO2012 przeszło nam koło nosa, dzięki komu - wiadomo.
  • trzymam kciuki,aby wszystkie te plany byly zrealizowane
  • Z Kielc do Warszawy na mecz za daleko. Wątpię, żeby któraś ekipa wybrała nasze miasto, ale trzymam kciuki.
  • Jak narazie jedynym w Polsce centrum pobytowym; nigdzie nie ma teraz porzadnych stadionow poza Kielcami, wszedzie syf, brud i komunisci
  • Kielce nie są brane pod uwagę... Wojtuś wybudował za mały stadion... A można było wybudować pod Kielcami kompleks sportowy: dużo większy stadion, halę sportową, parkingi holetele. A tak musimy się pogodzić z paraliżem centrum przy każdym meczu i pożegnać z kasą unijną na inwestycje...
  • Super, że mamy Euro ale według mnie Kielce nie wyjdą na tym najlepiej. Po pierwsze to maleją szanse na centrum sportowe (lodowisko, basen olimpijski) bo kasa z państwa i z unii będzie szła na nowe stadiony, autostrady itp. Będziemy musieli większość wyłożyć z własnej kasy. Do tego ceny materiałów pójdą w górę (już jest z nimi problem a w obliczu przyszłych inwestycji będzie jeszcze większy) więc basen który dziś może kosztować powiedzmy 100mln niedługo będzie kosztował 150 albo i ...
  • pilka.interia.pl/news?inf=587593 (...)Pierwszym zadaniem polskiego komitetu będzie wyłonienie miast- kandydatów do organizacji mistrzostw. Do tej pory oficjalnie chęć przyjęcia uczestników Euro 2012 wyraziły Gdańsk, Łódź oraz Opole.(...)
  • MARCIN PERZ JEST THE BEST !!!!!!!
  • I to jak najszybciej. Remontować 7-mkę do Kielc
  • przecież to czystej wody przekręt...
  • no i mamy hotel**** w Kielcach....świetna wiadomość , zwłaszcza dla gości Targów, teraz pozostaje wybudowanie ***** ;)))
  • Porąbalo tych nawiedzonych pseudo fachowców futbolu w Kielcach, mamia ludzi,ze magistrat zdobedzie zagraniczną reprezentację na Euro 2012 do Kielc na zgrupowanie przed finalami. Pieprzą jak potłuczeni. Nikt nie przyjedzie ! Na dziadowski stadion ? Co macie jeszcze dla takiej reprezentacji ? NIC !! A teraz młotki świętokrzyskie - urzędasy magistrackie mają kolejną bajką dla mas , mecz sparingowy polskiej reprezentacji z Danią !Znów oszaleli, sadzą, że mieszkańcy regionu są kmiota...
  • No Gosiu, nie żebym cię lubił, ale wepchnij się do tego komitetu i załatw nam pare inwestycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się