-
Wózkomaniaczki, mam dylemat. Kupić nowego Maca Xt za 1050zł czy używanego z 2012 w bdb stanie za 700zł?
-
Witam, poczytuję forum od jakiegoś czasu i jestem zdumiona Waszą szeroką wiedzą na temat wózków.
Przejrzałam wątki dotyczące wózków firmy Baby Jogger i już byłam zdecydowana na GT, ale dziś z mężem byliśmy w sklepie żeby "pomacać" i mężowi spodobał się Elite, ale chyba to była wersja 2011, bo czerwona z białym pasem na budzie. Na pewno wiele z Was jest zorientowana czym się różnią wersje 2011 i 2012? Widziałam w innych wątkach wpisy o usztywnieniu oparcia itd.
Może się ktoś wypowiedzieć?
-
Mam krótkie pytanie - czy Baby Jogger City Mini trójkołowy wersja z 2012 ma usztywnienie pod pupą (podobne do tego pod plecami) czy też siedzenie pod pupą jest miękkie. Widziałam filmik na youtube i tam było to wymienione w różnicach w stosunku do wersji z 2011, ale widziałam w sklepie ten wózek i miał miękkie siedzenie, więc już nie wiem.
-
Co o nim sądzicie? Czytałam tu na forum, że w starszych modelach siadała konstrukcja. Sprzedawczyni w sklepie powiedziała mi, że w najnowszej wersji stelaż został wzmocniony.
Są tu może jakieś użytkowniczki/cy tego wózka?
-
Czy ktos może udzielić mi informacji po czym rozpoznać model z 2012 od wcześniejszych roczników?
-
www.prams.com.au/top-prams-from-our-pram-trial-track-2012/
Co Wy na to?
-
czy ta gondola maxi cosi pasuje na x landera 2012 xa?
allegro.pl/show_item.php?item=2663354224&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
-
Mój dwulatek przestał jeździć w mutsym transporterze /model 2010r./ ale ostatnio obejrzałam w sklepie i "pomacałam' nowy model 2012 i kurcze .... zmienili konstrukcję oparcia. Nie jest już wygięte w łódkę i w połowie łamane tylko całe równe i sztywne. Pokusiłam się i oddałam do serwisu, trochę to kosztowało ale zmieniłam sobie to oparcie. Nie opłaca się sprzedawać wózka bo nowy kosztował 1300 zł a teraz może za niego dostałabym 400 zł , więc po liftingu, czyściutki czeka bo może komuś z rod...
-
Quinny Yezz
www.poussette-magazine.com/poussette/poussette-quinny-yezz-la-nouveaute-quinny-2012/
-
Witam, mam pytanie do użytkowniczek Maclarena XT - wyczytałam ze model 2012 był ulepszony:
-regulację podnóżka,rozkładanie oparcia jedną ręką, wygląd kołpaków i stąd moje pytanie czy to jest tak istotne, czy przeszkadzało w użytkowaniu wózka, czy warto zapłacić 400 zł więcej za te udogodnienia. (mam możliwość kupienia starszego modelu prawie w idealnym stanie za 600 a nowy model to wydatek 1000).
a przy okazji pytanie o kolor dla chłopca? -champagne czy black
wózek kupuje dla rocznego dz...
-
www.growingyourbaby.com/wp-content/uploads/2011/09/Peg-Perego-Book-Stroller-blue.jpg
czy wiadomo juz cos wiecej na jego temat, tzn kiedy bedzie dostepny w sprzedazy??
a moze ktoras z Was miala okazje ujrzec ten model na jakis targach??czy jest warty uwagi??
-
Jakie są czy będą różnice pomiędzy modelami? (poza kolorami, bo i tak czarny chcę).
Już prawie prawie jestem zdecydowana, ale nie wiem czy czekać czy kupować.
Miałam na oku yoyo, nunę, bjcm i po drodze wiele innych, a decyzja padła dość niespodziewanie, powiedzcie że to dobry wybór?
-
w końcu go mam!!!!! dzisiaj dojechał na moje oko i mój gust jest piękny!!! poprosiłam Izabell aby wstawiła mi fotki bo ja gamoniasta w tych sprawach jestem,teraz jakie w nim zmiany materiał już inny nie ORTALION tylko taki jak w np. City celect we wnętrzu budy jest juz nie czarny tylko beż z bardziej sliskiego materiału trochę inny kosz,hamulec jest na środku rączki i na dole nożny tego bocznego już nie ma widocznie znowu zrobili i takie i takie szkoda bo mam tą amerykańską nakładkę na rączk...
-
Witajcie,
szukam wozka dla 7miesięcznego grubaska, ponad 11 kilo, zdecydowałam sie na Elita, ale uparłam sie na wersje z czarną ramą, chcialam wczoraj kupic w sklepie 3kropki, bo mieli za 1499zł, ale miałam zonka, bo już cena standardowa czyli 1659..jestem wściekła.. we Wrocławiu za 1500 maja jeden elite czarny ale starsza wersja. Nie zależy mi na żadnych akcesoriach. Pani Rea24 zaoferowała rabat, ale nie ma czarnego:(
Napisałam do kilku sklepów, ale wątpie czy ktos cos zaproponuje. Chciał...
-
Dziewczyny, wypatrzyłam na allegro właśnie ten wózek.To polski produkt, cena bardzo atrakcyjna.Jednak nie widziałam go jeszcze "na żywo", a bez tego nie kupię.Czy, któraś z was ma może ten model i mogłaby o nim coś napisać? Ja obecnie jeżdżę Quinny Speddy,prowadzi się bosko, ale nie jestem zachwycona spacerówką.Synek ma prawie rok i myślę o innej spacerówce.Priorytetem jest dla mnie aby miała opcję siedziska w dwóch kierunkach jazdy,pompowane, duże koła-skrętne.Pozdrawiam.
-
Znalazłam taką oto nowinke- połaczenie cech zappa z buggsterem:
[img]https://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/big_images/1007638_0.jpg[/img]
[img]https://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/big_images/1007638_1.jpg[/img]
Co wy na to?
Dla mnie - bomba
szkoda ze nie 3- kołowy i ciekawe, czy pasuja do niego koła pompowane od buggstera
-
kiedy będą dostępne nowe kolory? Wiem, że 4-kołowy ma być w maju, to pisała Agnes. Jednak może wiecie coś na temat trójkołowego?
Widziałam na amerykańskim ebayu, że są :) fajnie wygląda fioletowy, moim zdaniem ładniej niż w 2011 roku, bo siedzisko nie jest szare, tylko fioletowe i moje pytanie, kiedy będzie go można kupić?
-
Pytanie do zorientowanych:
Jakie kolory budek do Bee mogą być jeszcze wprowadzone w tym roku ? Czy ta seria limitowana zielona, niebieska i pomarańczowa to już jedyne nowe kolory na ten rok?
-
Dziewczyny, chcę taki wózek:
- parasolka z czterema małymi kółkami (o takim samym rozstawie w przodzie i w tyle)
- z obszerną budką
- rozkładane siedzisko i ruchomy podnóżek
- dobrej jakości
- [u]z możliwością wpięcia[/u] gondolki i [u]bezpiecznego fotelika samochodowego[/u] (w tym przypadku Cybex Aton)
- wygodny dla dziecka i dla mnie.
Miała któraś z was do czynienia z tym wózkiem? Co sądzicie?
A jeśli nie ten to jaki inny zaproponujecie?
-
Wiecie może czym nas zaskoczy w nowej kolekcji? Nowymi kolorami? Ulepszonym stelażem?