2012

(19 wyników)
  • ŚW. MIKOŁAJ- WIZYTY DOMOWE ŚWIĘTA 2012 Gdy zbliża się ten magiczny grudniowy dzień, każdy z nas przypomina sobie, jak to przed laty znajdował małe upominki... Przez te wszystkie lata zastanawialiśmy się: "a gdyby tak spotkać Mikołaja?" Jeżeli chcesz sprawić radość Twojemu dziecku spotkaniem z Mikołajem - trafiliście doskonale. Prawdziwy św. Mikołaj może już wkrótce zapukać do Twych drzwi i wywołać uśmiech na twarzy Twojej pociechy. A w praktyce wygląda to tak: Po złożeniu zamó...
  • rok 2012 ma byc niezwykly. Dostosuje się więc i oświadczam, że przepraszam wszystkich, o kimkolwiek napisałem na tym forum coś złego zarzucając interesowność, nieczyste intencje, niekompetencję, lewe interesy, rasizm i wszystko inne. Przepraszam i informuję, że zamierzam wpłacić stosowną kwotę na cele dobroczynne. Mam nadzieję, że dam tym dobry przykład. Pozdrawiam i szczególnie mocno przeraszamwszystkich, których wymieniałem tu z nazwiska w niekorzystym kontekście i o których tu pisałem źle....
  • Euro 2012 w ogóle się nie odbędzie,nie ma więc czym Białystok się martwić.
  • w progamie Rozmowy w toku na tvn z wizjonerami było na temat końca świata. Przewidywany koniec ma nastąpić w 2012 roku. Może odpuśćmy sobie te Mistrzostwa Europy? 1/3 populacji przestanie istnieć
  • witam wszystkich, czy otrzymał już ktoś odpowiedź z PUP-u w sprawie rozpatrzenia wniosku o dotacje na działalność gospodarczą w związku z naborem który zaczął się na początku lutego 2012 r? po jakim czasie do Was przyszedł list i jaka otrzymaliście decyzję? Ja czekam już sporo i jak na razie cisza, bardzo się martwię. Piszcie.
  • Zróbmy sobie EURO 2012 Ha ha ha, już to widzę oczami wyobraźni:)
  • Do tej pory można było głową tłyc w mur, a żaden prezydent ani marszałek nie rozumiał, że jeśli województwo i miasto mają się otwierać na świat, rozwijać - muszą mieć lotnisko. Teraz jest dowód. Nie bedzie lotniska, to sobie deweloperzy mogą nastawiać mieszkań, miasto może wysłać na promocję ze trzy eskadry, a wyjdzie będzie tak jak z tym Euro 2012. Brawko, panowie władza!
  • Do roboty! Do roboty! Jedno hasło jak rozkaz pamiętaj Do Roboty!!! Do Roboty!!! www.rmf.fm/fakty/?id=120864
  • Dlaczego nikt nie pisze o tym, że B-stok zgłosił swoją kandydaturę do EURO 2012?!? Taką informację znalazłem na jednym z portali. Podobno walczymy razem z Łodzią i Szczecinem o dołączenie do stawki... (pewno stąd ta walka o stadion i pośpiech z budowaniem lotniska - to rzeczywiście ma sens...!!!)
  • Ale! Co to za frajda iść do muzeum wojska w niedzielę?! Muzeum Wojska w nocy, po godzinie stania w kolejce to jest dopiero gratka. Dzięki temu moim dzieciom wydawało się, że dostąpiły Bóg wie jakiego zaszczytu! Noc Muzeów jest imprezą pociągającą właśnie dlatego, że to co zwykłe i codzienne w świetle nocy wydaje się elitarne ;) Żałuję tylko, że nie trafiliśmy na Węglową...wydaje mi się, że dla małych chłopców to lepsza gratka niż wozy pancerne.
  • Nie przyparli was do muru,tylko pokazali wam miejsce w szeregu.Bialystok wielka miedzynarodowa impreze moze zorganizowac za 20-30 lat.Jak dobrze pojdzie.To nie tylko zaplecze sportowe,choc bez tego ani rusz.To lotnisko juz,drogi juz,hotele juz.Czyli pare miliardow euro...
  • No wiec stało się i Polska organizuje tą całą szopkę dla facetów z trawnika. Jakieś plusy można zobaczyć, np. budowa dróg itp. rzeczy. Wczoraj było o tym głośno, że to szansa na rozwój itp. zapewnienia. Dodatkowo w ministerstwie finansów znalazło się nagle 1 mld złotych na ten cel. Tak sie zastanawiam, gdzie się znalało? Na korytarzu leżały, czy za szafą? Jak by nie patrzyć, to komuś będą musieli zabrać, żeby to wszystko przez te 5 lat pobudować. Komu? Kolejna rzecz, która nasuwa się n...
  • GluPOty PISza:) PO prostu im kasy brakuje i nic z tego nie będzie:) LEPIEJ zbudowac zadaszenie stadionu jak budowany Stadion narodowy w Warszawie z ruchomym dachem, zakrywana murawą) na np. 25000 osób Można byłoby zrezygnować z planów hali sportowo widowiskowej – stadion w razie potrzeby (a więc przez większa część roku na skutek złej pogodny - deszczu, śniegu, zimna itp. całkowicie zakryty byłby bardziej funkcjonalny jako jedyna hala w regionie na 25 –30 000 miejsc niż planowa...
  • Cieszę się, ale smutne jest to, że dostały je miasta już bogate, już mające spore inwestycje, a Białystok, Lublin, Rzeszów mimo że bliżej Ukrainy, dalej będą peryferią...
  • Marszałek Gdańska Jan Kozłowski z racji Euro 2012 rości sobie prawa do pieniędzy przeznaczonych Ścianie Wschodniej. Z kontekstu wypowiedzi pana marszałka wynika że Ściana Wschodnia jest głupia, niezaradna, i tak nic nie powie, można brać. Bezczelności i tupetu panu nie brakuje panie Kozłowski, za to pomysłów i owszem. Moje trzy grosiki... miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,4077766.html
  • trzeba by czekać 15 lat? jak więc możliwe jest zbudowanie w ciągu 7 lat autostrad pod Euro-2012 skoro taki kawałeczek wymaga takiego czasu? może ktoś wyjaśni...
  • To teraz wypadaloby zeby pan Strzalkowski sypnal groszem na nowych zawodnikow, bo inaczej w przyszlym sezonie II liga bedzie.
  • Wbrew temu co sie ostatniu u nas mowilo Polska zakwalifikowala sie do finałowej trójki organizatorów mistrzostw Europy w 2012 r: wiadomosci.onet.pl/1191454,11,item.html Ale tak czy inaczej - Bialystok nic z tego miec nie bedzie nawet gdyby Polska wygrala, bo przeciez miasto nie zdazylo przygotowac odpowiednich papierow...
  • Rząd przedstawił plany budowy dróg do 2015 roku. W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest o tym artykuł i załączona mapka z planami drogowymi rządu. Podlasie zostało, jakżeby inaczej, pominięte. Link do artykułu: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070706/ekonomia/ekonomia_a_4.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się