2012

(21 wyników)
  • w ub. roku kupiłam w Lidlu fajny kalendarz na ścianę - fajny, bo taki z 4. rubrykami. Szukałam na allegro (choć nie wiadomo jak szukać ten typ), znalazłam na KDC/Weltbild jako kalendarz rodzinny www.kdc.pl/kalendarz-rodzinny-2012_p11273299.html Orientujecie się czy kalendarze w Lidlu już były czy będą ?
  • Wiadomość z FB . Jutro 20 % zniżki na odzież dziecięcą . Rabat naliczany przy kasie. www.facebook.com/photo.php?fbid=493203904031043&set=a.262999513718151.71862.203017209716382&type=1&theater
  • Jako, że Nowy rok to czas plebiscytów/podsumowań/rankingów, proponuję zabawę: głosowanie na [b]Okazję Roku 2012[/b] (tudzież z ang. [i]Deal of the Year[/i] :)) forum gazeta/zakupy. Nominacje w trzech kategoriach: [u][b]A. okazja w internecie[/b][/u] 1. smyk.com - akcja z kodami 2. tchibo.pl - 6x kod (+ski :)) 3. weltbild.pl - 20% po akcji vtech 4. ecco u ulubionego sprzedawcy po 99zł 5. c&a - numer z numerkami (i jeszcze po niemiecku) 6. znak.com -45% na wszystko [u][b]B. okaz...
  • Natrafiłam przypadkiem na allegro, na nową kolekcję. Może Was zainteresuje, bo pamiętam, że zawsze żywa dyskusja na ten temat była :) A chyba na stronie jeszcze nie ma zdjęć. allegro.pl/kombinezon-tchibo-tcm-110-116-kolekcja-2012-2013-i2580205827.html allegro.pl/listing.php/search?string=tchibo+2013&category=89516
  • witam czy jest już gdzieś dostępny w necie?Pamietam w poprzednich latach ktoś podawał linki do katalogów już w lipcu.
  • Czy dostałyście już może kalendarze na rok 2012? Jak u Was z jakością? Ja wczoraj wieczorem odebrałam z drukarni i wyglądają dziwnie, zdecydowanie gorzej niż rok temu... Tło w super kolorach, natomiast zdjęcia kiepskie- albo jakieś takie "bez koloru", albo jakby czerwone... Przejrzałam na kompie jeszcze raz zdjęcia i wydaje mi się, że są dobrej jakości- żadne "kwiatki" przy wydruku nie powinny się pojawić. Zastanawiam się, czy nie zareklamować, ale wtedy babcie na prezent pod choinką raczej n...
  • W ciągu roku trafiłam na dwie informacje, które mnie ucieszyły - że od stycznia/lutego Tesco będzie miało w Polsce sprzedaż on-line (może by się zwiększył asortyment ubrań dziecięcych - pełne Back to School na przykład, Sugar Pink i Feu Follet?) i że w 2012 do Polski ma wejść WalMart (czyli byłby George). Ktoś coś słyszał na ten temat? Potwierdzili albo odwołali? Przy okazji - gdzie można znaleźć w miarę realną ofertę Tesco - jest coś na ich koncie na Facebook'u? Bo na razie strona brytyjska...
  • Lego 2012(11)

Strona na której mozna zobaczyć nowości przyszłego roku www.brickset.com/search/?year=2012
  • Bo jakoś nie mogę żadnej informacji w necie znaleźć...
  • Wiem, że dopiero początek lutego, ale w zeszłym roku posty zaczęły się mniej więcej o tej porze:) a że w domu mały ssak, muszę wszytsko wcześniej - o ile się da oczywiście i stąd moje pytania: 1. Dla córki sukienka do przebrania - nie musi być biała, nie roztrząsam kwestii czy będzie chciała cały dzień w albie biegać - jeśli tak to ok, a sukienka przyda się na chrzest - poradźcie gdzie kupicie, albo kupowałyście. 2. Dla męża garnitur - bo to chyba dobra okazja na nowy, nie wiem gdzie najwi...
  • Czy zamawiacie już dla swoich córek ubranka z nowej kolekcji Nexta??? Jeśli tak , to pochwalcie się co jest warte uwagi??? W halensie czy na allegro???
  • jak w temacie:) pewne na 100%
  • Proponuję dzielić się okazjami upatrzonymi w Makro. Duplo 5511 XXL: 150 Lego 5512 XXL: 150 Hot Wheels samochodziki Rev-Ups: 18 Scrabble Original: 55 Fisher Price Śpiewaki Słodziaki: 30
  • Brakowało mi zestawów lego typowo dziewczyńskich (belville mnie jakoś nie przekonuje), więc się bardzo cieszę na całą serię Lego Friends. www.worldtoys.pl/pl/c/Friends/131 [img]https://www.worldtoys.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_81849ecc2f79c714243d4d492a9d0106.jpg[/img] [img]https://www.1000steine.com/brickset/images/3183-1.jpg[/img] [img]https://www.worldtoys.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_d3d36ac0343425440becf2ac91829a62.jpg[/img] [img]https://www.world...
  • www.vertbaudet.fr/page/catalogues_interactifs.htm Szkoda, że dla mnie poza zasięgiem, bo śliczne ubranka.
  • U nas ziimno, a na stronie Nexta już zapowiedź wiosny :-) preview.next.co.uk/
  • Widziałysie juz może nową kolekcje ? Bo na stronce jeszcze nie ma, jakie wrażenia ?:)
  • Prosze zapowiedz letniej kolekcji :) preview.next.co.uk/children/
  • Szukam lalki bobasa dla 2 latki , zastanawiam się nad lalką ZAPF CHOU CHOU ROCK A BYE MODEL 2012 . Jakie lalki polecacie?
  • Mnie to info już nie dotyczy, ale przeczytałam własnie na pasku tvn i spieszę z wiadomością:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się