-
Widzę, że zarówno Euro jak i Londyn 2012 można podsumować jako DNO POLSKIEGO SPORTU .
Jeszcze dzisiaj realna szansa na złoto ( Dołęga) i po ptakach.
Tymczasem dziennikarze swoją mantrę- NIC SIĘ NIE STAŁO. Czy w tym zakłamanym kraju takie pojęcia jak obiektywizm, realizm - nie funkcjonują? Czy też w sporcie muszą działać "polityczne -wytyczne"???
-
Życzę wałbrzyszanom zdrowia- mimo ucieczki lekarzy na synekury, szczęścia- mimo ich złych wyborów, czystej wody- mimo istnienia pijawki w postaci WZWiK, czystego powietrza- mimo istnienia Mobruku, dobrej pracy- mimo zajęcia miejsc w wyniku nepotyzmy, kumoterstwa przez nieudaczników, a w życiu osobistym samych sukcesów, radości i dumy z pociech, osiągnięć i nade wszysto zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :)
-
[b][u]21.12.2012[/u] mówi Wam to coś? [/b]
-
Poziom debilizmu nie ma miary. Zbliżają się ME w piłkę kopaną. Większości Polaków - to h.j obchodzi, co widać po ulicach naszego miasta (a i Wrocławia czy W-wy). Tymczasem media robią raban- jakby miało to być wydarzenie superhistoryczne. "Nakręcanie " atmosfery zdarzenia jedynego w historii Polski wydaje mi się przegięciem. Liczę się z tym,że inni mają swoje zdanie....
-
www.miastownia.pl/wydarzenie/discotex_disco_music_festival_impreza_wroclaw/38532 Czy jest może organozowany jakiś przewóz z Wałbrzycha i spowrotem na tą imprezkę ,jakie jest zainteresowanie w Wałbrzychu ludzi po 30-tce tą imprezą i czy jest kto§ kto się wybiera?
-
Do przygotowania Euro 2012 we Wrocławiu zostali zaproszeni prezydenci
najważniejszych miast regionu, m.in. Wałbrzycha...
miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4113017.html
-
Dziś przejeżdżając przez plac Grunwaldzki zobaczyłem grupkę ludzi stojącą nad potrąconym pieskiem i wraz z dziewczyną stwierdziliśmy, że może w jakiś sposób pomożemy. Zatrzymałem się samochodem i po krótkiej chwili pojechałem z pieskiem do weterynarza. Niestety piesek zdechł w aucie :( Poszukuję świadków tego zdarzenia, a zwłaszcza Pani która też chciała pomóc i dzwoniła już po swojego męża oraz do weterynarza o pomoc. Sprawa wygląda w taki sposób, że ja chciałem uratować psiaka a piesek będz...
-
Moim zdaniem mamy najgorszą grupę pod względem ekonomicznym dlaczego?
Czesi nie będa potrzebowali hoteli mają rzut beretem na mecze, rosjanie też bez problemu przyjadą autokarami i zawijają się z powrotem. Grecy hmmm za dużo ich nie przyjedzie raczej wiadomo kryzys generalnie w polsce nie są zbyt mocne mecze czy tam drużyny po Euro oczywiście będą artykuły ,, przeliczylismy sie,, itp. Ja tak przynajmniej myślę a co wy o tym sądzicie?
-
Cześć.
Nie wiecie, w którym miejscu dokładnie będzie dzisiaj cyrk? Na bilecie jest napisane, że miedzy Senatorską a Poselską, jednak wczoraj nie widziałem tam niczego :-(.
Pozdr.
-
Jak myślicie - czy tę najbardziej nieudolną władzę od 1945 roku stać na
doprowadzenie do stanu używalności boiska na Podzamczu przed rokiem 2012?
-
Dziś zmarł w wyniku upadku z rusztowania Andrzej Ptak - absolwent szkoły podstawowej nr 7 w Wałbrzychu, Liceum samochodowego w Legnicy. Pogrzeb prochów nastąpi w sobotę. Cześć jego pamięci [*]
-
Z tego co wyczytałem to Natalia Siwiec urodziła się w Wałbrzycha, to wiemy, ale czemu tego wątku nie ma na forum?
pozdr.
-
Tak mi dopomóż Bóg.
-
Co się dzieje z wałbrzyską oswiatą (c.d) ?Jakoś nie widzę w mediach Szanownych Dyrektorów(p.Wróbla i P. Citak) komentujących staczajacy sie z roku na rok poziom nauczania w sztandarowych wałbrzyskich LO. Wiem, że 79 czy 231 pozycja z tendencją wyraźnie spadkową to nie powód do premii, nagród i zaszczytów. Jednak właśnie teraz Szanowna Dyrekcja powinna zabrać głos i powiedzieć co sie dzieje, co zrobi w przyszłości, do kiedy daje sobie czas na zmiany.
-
Jak sądzicie, czy będą nowe drogi, stadiony, hotele, czy potrafimy stawić
czoła wymogom jakie są stawiane organizatorom takich mistrzostw?
-
Spółka PL 2012 razem z ministerstwem sportu i PZPN wybrały dziś 44
miasta, które zostaną rekomendowane do UEFA jako miejsca na bazy
treningowe dla reprezentacji uczestniczących w Euro 2012.
Lista 44 miast:
Bielsko-Biała, Brzeg Dolny, Ciechanów, Dzierżoniów, Gdów/Wieliczka,
Gniewino, Jarocin, Jelenia Góra, Józefów, Kluczbork, Kolno,
Krośnice, Legnica, Lubin, Myślenice, Nadarzyn,
Nałęczów/Puławy/Kazimierz Dolny, Oława, Opalenica, Ostróda,
Piaseczno, Poddębice, Polkowice, Pro...
-
Zakwaterowanie - hotel Sudety
Boisko treningowe - Stadion Nowe Miasto (sponsor: Mokrzycki)
Catering - jadłodajnia "Albert".
Welcome in Walgłup.
-
Jak uwazacie, stac nas Walbrzyszan na taki wysilek, np. w polaczeniu ze
Szczawnem Zdroj, w 5 lat stworzyc baze hotelarska plus boiska i baseny i
reprezentacja np. Hiszpanii moglaby spokojnie aklimatyzowac sie w naszej
pieknej krainie. Tylko czy naszemu kochanemu prezydentowi stac na taki
wysilek.Dzis burmistrz Szklarskiej Poreby oglosil ze bedzie staral sie o
przyjecie ktores z reprezentacji na Euro 2012, zamierza zbudowac stadion
treningowy oraz baze hotelowa, podobna deklaracje ...