2012

(22 wyniki)
  • Kit 2012 to,zamkniecie przez naszego prezydenta szkoly cku.dzieki prezydencie naszeo miasta..napewno na ciebie nie zagosuje.pal to licho..
  • Trzymałem kciuki Maćku, gratulacje. Pamiętasz? Podstawówka, może była to 5 lub 6 klasa zrobiliśmy wymianę. Ja dałem Ci jakiś samochodzik, a w zamian dostałem paczkę MARLBORO.Taka była umowa. Zgadaliśmy się na lekcji u P. Motylińskiej. Ty do dziś zbierasz, a ja do dziś palę. Trzymajmy tak dalej. Pozdrawiam - rutek
  • zaskoczenie, na prawdę fajna dziewczyna, ładna sympatyczna, skromna ma zainteresowania i pomysł co będzie dalej w życiu robić, dobrze że wygrała, natomiast kobieta w czerwieni prowadząca wywiad strasznie nieprzyjemna mówiąc delikatnie oczywiście gratuluję
  • MIASTO ZŁODZIEI I BANDZIORKÓW. Taką opinię o tym mieście wyrobili sobie uczestnicy koncertu, którzy przyjechali z różnych części kraju, o co gorzej - również z zagranicy. W ciągu dwóch dni niektóre namioty były kilkukrotnie okradane nie wzbudzając niczyjego zainteresowania (mam na myśli odpowiednie służby, które winny ochraniać tego typu imprezę, zarówno ze strony organizatora jak i władz miasta, a których w ogóle nie było widać). Znajomych okradziono dwukrotnie. Pierwszej nocy z piątku na s...
  • Nie ma jeszcze opinii.
  • Justynka, prawda jest taka, że spot jest jednak słaby technicznie, ale Ty nie bierz sobie do serca negatywnych komentarzy , bo nie są kierowane pod Twoim adresem. Ty jesteś śliczna.
  • :))))))))))))))))))))
  • Kompromitacja dla Płocka.
  • I kto wam to kupi ? czy też wynajmie ? Zaraz obok na obiektach MOSiRu rżnie głośno muzyczka , odbywają się imprezki . Czy ktoś o zdrowych zmysłach chciałby mieć takie towarzystwo ? Wątpię niezmiernie ! Temat loftów w tej lokalizacji jest poruszany od lat 90-tych i co ? Ano nic ! Nec Hercules contra plures ! Ale może jacyś zboczeni muzo,imprezo maniacy się wezmą i zamieszkają ? Cóż gusta są różne . Jedno wiem . Jak latem gra muzyczka a ja mam w linii prostej 400 - 500 m. to raczej o przyzwoite...
  • Będzie można go kupić? A jeśli tak, to gdzie?
  • Ja mam pytanie do kandydata na prezydenta p.Hetkowskiego - Czy gdy zostanie prezydentem, wybuduje wiadukt na Otolińskiej?
  • 111 kolesi zglosilo sie na kurs bo jest on w godzinach pracy. nie oszukujmy sie, ze sa az tak ambitni zeby uczyc sie jezykow. bulwersuje mnie fakt, ze w czasie swoich dyzorow beda powtarzali "yes, no, yhm..." a kasa bedzie im leciala. dajmy im jeszcze darmowe kursy samochodowe, darmowe kursy skakania na spadochronie czy tez darmowe kursy latania paralotnia.
  • ten matoł Milewski czego nie dotknie to spierd... z kilku artykułow z ostanich dni wynika, ze w Genralnej Dyrekcji nie mają nawet pojęcia ze maja wybudowac cos w Płocku bo ten kretyn zajmował sie jakąś kolejka na Skarpie ani obowdnicą. Ci co mają odwagę sie przynzać ze na niego głosowali niech podadzą imiona i nazwiska idioci!
  • Vectra >>> a co to wogóle jest !!! Tam juz prawie żadnego fachowca nie ma !!!. Panie w kadrach nie nadążają pisać świadectw pracy. Codziennie z tej firmy odchodzi kilka lub kilkanaście osób. A zwykłymi ludźmi wziętymi z "ulicy" to raczej nie da sie dobrze pracować. Ale nie ma co się dziwić że nie ma fachowców, bo kto by chciał pracować za najniższą krajową a reszte kasy dostawać pod stolem :/ MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ciekawe, czy ten pan widzial sobotni mecz...
  • ogłoście przetarg na przebudowę akwarium dla żółwia...bo będzie się tak dobijał od ścian jeszcze z 30 lat.
  • Zarządzenie Nr 2264/2012 Prezydenta Miasta Płocka z dnia 22 października 2012 roku w sprawie: wyrażenia zgody na wyjazd przedstawiciela miasta do Szanghaju (Chiny) w dniach 27 – 31 października 2012 roku (...) zarządzam, co następuje: § 1 [b]Wyrażam zgodę na wyjazd Krzysztofa Buczkowskiego – Zastępcy Prezydenta Miasta ds. komunalnych do Szanghaju (Chiny) [/b]w dniach 27 – 31 października 2012 roku. § 2 Cel wyjazdu: udział w Globalnym Forum Inform...
  • Andrzej Nowakowski powiedział najważniejszą rzecz, dobra i szybka droga do Warszawy, bez tego nie ma o czym mówić
  • Dlaczego jeszcze prezydent nie wydal jakiegos rozporzadzenia w porozumieniu z Wisla w sprawie meczow w Plocku Przeciez to ogromna szansa Zwlaszcze jeszcze jakby na to patrzec z perspektywy bliskosci do W-wy, dobrego zaplecza infrastruktury i byc moze bliskosci do nowego portu lotniczego kolo W-wy. Zrobmy cos bo szansa wg mnie jest ...
  • jeszcze nie ma komentarzy typu: "w dupach wam się poprzewracało", "idźcie do prywaciarza za 1500 zł robić" itp.?\ dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się