alkohol

(25 wyników)
  • Bo ja kocham wszystko i wszystkich i świat jest piękny !!! :D
  • Ostatnio byłem świadkiem jak dwóch studentów AWF ( miasto do mojej wiadomości) kupiło poł litra spirytusu a że nie mogli wypić czystego to dokupili soczek Kubuś Marchwiowo bananowo jabłkowy wymieszali z tym spirytem 3 razy pomieszali i za 10 minut zaczeli popijawe. Jak znacie rownie oryginalne pomysły to sie podzielcie :)
  • wyborcza.pl/1,75248,5709593,Dlaczego_lubimy_alkohol.html Jawohl, jawohl -> ich liebe alcohol !!!
  • ostatnio raczę sie cydrem (czy cajdrem, jak tu mówią) kicior99.blox.pl/2007/11/Jabol-made-in-England.html i - jako miłośnikowi lekkich alkoholi bardzo mi to odpowiada - taki jabol - nie jabol. A jakie fajne alkohole (mam nadzieję że lekkie) pijecie Wy? Dodam, że na procentach się raczej nie znam, a dysputy na temat win (Bieńczyk i inni) są dla mnie równie abstrakcyjne jak budowa statku kosmicznego.
  • No i najstraszniejsze - foo_alc_con_200 - wygląda na to, że nie jesteśmy królami alkoholu, choć ponoć do nas należy rekord promili we krwi - bagatele 15,9 promili (dawka śmiertelna to 4,5) - Ciekawostki.net/alkoholowe.php Link pod (1 /210) www.start24.pl/nowe.htm
  • witam.czy ktos mnie moze oswiecic w jaki sposob sie oszukuje alkomat stosujac ocet albo proszek do pieczenia?? wiem ze picie octu jest powszechne wsrod np budowlancow zwlaszcza w poniedzialki. a moze znacie jakies inne sposoby??
  • prawda czy mit?????
  • List dostałem z USA, przedstawiam wersję spolszczoną. Drogi Alkoholu, Po pierwsze, pozwól sobie powiedzieć że jestem twoim wielkim fanem. Przyjacielu, jesteś zawsze wtedy, kiedy Cię potrzebuję. Wspaniały koktajl po pracy, piwo w pubie a nawet wewnątrz deserowych czekoladek w trakcie jednego z tych niekończących się spotkań rodzinnych. Jednakże ostatnio nabrałem podejrzeń co do czystości Twoich intencji. Jakkolwiek wolę wierzyć, że na sercu leży Ci jedynie moje dobro, mam wraże...
  • Tak pięknie rozwinął się wątek tytoniowy świadczący o naszej pamięci historycznej,że wypada,aby wspomnieć trunki które towarzyszyły doznaniom palonego tytoniu. Wódka czysta-CCK-czysta,czerwona,kapslowana Zytnia-z kłoskiem Wistula-kosi zbiera młóci i chłopa przewróci Zytnia gastronomiczna No myślę,że jak się nam wątek rozwinie,będziemy mogli wydać niezłą pracę zbiorową na temat ewolucji gustów alkoholowych społeczeństwa polskiego w latach 1950-2005 pod redakcją spłuczki klozetowej...
  • Nie mam na myśli totalnego upojenia do nieprzytomności.Jaka "faza" włącza się Wam gdy wypijecie alkohol w ilości która szumi w głowie?Ja np.nabieram ochoty na mruczanki-przytulanki i całowanki. :-) Ale nigdy nie zdarzyło mi się żeby taka "szumiąca zabawa" skończyła się w łóżku z jakimś facetem.
  • Po alkoholu coś mnie pcha, żeby dzwonić do różnych moich znajomych. Po prostu żeby sobie pogadać. Mój tata ma zresztą tak samo :) Po alkoholu dostaję wściekłego apetytu i wymiatam wszystko, co tylko jest w domu do zjedzenia :) Po alkoholu płaczę przy ckliwych filmach - wypisz wymaluj Bridget Jones :) Jak tak patrzę, to w sumie nie robię niczego specjalnie gorszącego. Ale może inni się pochwalą? ;-))
  • Bo ja już chyba z wszystkim... sok grejpfrutowy,pomarańczowy,jabłkowy,a nawet wodę z kranu.
  • Zbliża się czas studniówek. Trzeba troche młodzież uświadomic.. 1. Nie pij alkoholu. Jeśli nie możesz się powstrzymać to... 2. Przyjdź z partnerką, która cię przypilnuje. Jeśli to niemożliwe to... 3. Uważaj na ludzi którzy deklarują, że się będą bawić kulturalnie i biorą mało wódki lub wcale. Sępy precz! 4. Pamiętaj, ile byś nie wziąli wódki zawsze braknie. 0,7 l skończy się ok. 2 w nocy. Lepiej weź litr... Albo i 1,5 dla świętego spokoju. 5. Na wszelki wypadek lepiej powiadom rodziców...
  • m a k a b r y c z n e n i e c o ?
  • Witajcie jakie znacie powiedzenia, złote myśli ludzi, którzy wypili trochę za dużo. Mam taką jedną perełkę - usłyszałem kilka tygodni temu: Występują - Stasiek, po mocnym nadużyciu - Łukasz S: Łukasz... Ł: co? S: Łu-kasz... Ł: co chcesz? S: ty masz dziewczynę, co? Ł: mam - i co z tego? S: a kochasz Ty ją Łukasz? Ł: oczywiście, głupie pytanie S: Ale Łukasz... ale powiecss - so to jes... co to jes, że ty ją kochasz... pozdrawiam
  • Przez kilka godzin w zalewie w Kryspinowie pod Krakowem poszukiwano mężczyzny, który jak podejrzewano zatonął po spożyciu dużej ilości piwa. Tymczasem okazało się, że pijany poszedł do domu brata – informuje "Dziennik Polski". Dwóch mężczyzn kupiło 18 piw i udało się nad zalew. Jeden z nich po przebudzeniu, zobaczył na plaży ubranie kompana. Podejrzewając, że ten utonął, zawiadomił ratowników. Akcja poszukiwania trwała kilka godzin. Okazało się jednak, że mężczyzna po sp...
  • Ja po pijaku notorycznie dzwonie do bylego, choc juz jestem zareczona z nowym ;o)! Zjezdzalam w balowej sukience z gorki ma sniegu!
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8648503,Wreszcie_na_ladzie__Pasazerowie_opuscili_uszkodzony.html
  • Dajcie jakieś fajne pomysły na karę dla przegrywającego/nagrodę dla wygrywającego zakład:) Bardzo mi się to przyda- założyłam się z kimś w pewnej istotnej sprawie, ale jeszcze nie ustaliliśmy - o co;)
  • „Jeden obszar... to strefa czynnego wypoczynku, gdzie będzie można organizować imprezy promocyjne i sportowe. Tam też, po spełnieniu określonych warunków, będzie można sprzedawać i spożywać alkohol. Drugi obszar, ...to strefa wypoczynku biernego, czyli czystego plażowania i opalania się, gdzie nie będzie spożywania i sprzedaży alkoholu”. „Jeden obszar plaż to strefa czynnego wypoczynku. Tam też będzie można sprzedawać i spożywać alkohol”, więc będzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się