Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      alkohol

alkohol

(71 wyników)
    • Czy mając wykupioną formę all osoba, która nie ukonczyła 18, moze pic alkohol? Nie wiem, inny kolor opasek, czy raczej nie ma znaczenia? Prosze o odpowiedzi.
    • Alkohol(7)

Ile alkoholu na osobę można wwieźć do Tunezji? Gdzie można kupić alkohol przed wylotem ? Tylko w strefie bezcłowej na lotnisku?
    • Mam pytanie :słyszałam ze tunezyjczycy pytają o alkohol turystów?
    • Witam. Do Tunezji brać alkohol zakupiony w Polsce czy na bezcłówce (co to jest ta bezcłówka i gdzie się dokładnie znajduje)? Ile maksymalnie i którego alkoholu można zabrać? Jeśli na sprzedaż to jakiej marki alkohole zabrać? Czy ten alkohol zabrać dla siebie czy może na sprzedaż w hotelu bo słyszałem, że się opłaca (skoro się opłaca sprzedać to co będziemy pili przez dwa tygodnie pobytu na wakacjach)? - Jakie są tam ceny w sklepach / hotelach / dyskotekach i co jest dostępne? *Ku w...
    • Chcemy wziąć jakiś alkohol ze sobą. Jakie ilości są dozwolone na okęciu?
    • Mam pytanie , gdzie można kupić w Tunezji jakiś lokalny alkohol ( np.wódkę z fig) i w jakiej jest cenie? Czy polecacie jakiś inny oryginalny prezent , który można przywieźć do Polski? ( dla faceta) .
    • jak w temacie - ile alkoholu mozna zabrac na poklad samolotu do i z Tunezji? dzięki za wszelkie info!
    • Moi drodzy doświadczeni turysci. Mam zapytanie natury techniczno - alkoholowej. Wiem, że w wolnocłówce można zakupić, a następnie przewieżć litr alkoholu na osobę. W mojej głowie zrodziła się myśl - czy w bagażu głównym mogę sobie zmyslnie spakować (np. w buteleczce plastikowej) ciut spirytusiku - tak dla zdrowotności?? Doradźcie. Będę wdzięczen ;-) Pozdrawiam. Ahoj przygodo. Andrzej :-)
    • Dajcie mi znac prosze, chcialabym przywiezc Martini i Campari,k czy mozna wwozic alkohol? a jak wyglada sprawa w samej Tunezji: czy mozna cos takiego tam kupic w normalnych sklepach? Dzikei za info., bxx
    • Mam pytanie ile litrów alkoholu mozna zabrac z polski i papierosów do Tunezji? Czy sprzedaż na miejscu polskiej wódki sie opłaca??
    • Ile alkoholu można zabrać ze soba do Tunezji?
    • Czy można zabrać alkohol do samolotu do Tunezji?Kupiliśmy sobie 2 butelki wina i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie ma jakiegoś przepisu który to zabrania? PLEASE powiedzicie jak wiecie:)
    • Jakie są ceny alkholi w Tunezji ? Chodzi mi zarówno o cenę w knajpkach jak i normalnych sklepach ? Zdrówko.
    • orientuje sie ktoś ile można mieć alkoholu ze soba lecąc do Tunezji ???
    • alkohol(10)

Mam pytanko ile alkoholu mozna przywieźć z Tunezji do Polski?
    • witam was mam male pytanie . czy nie stoji nic na przeszkodzie abym zabral ze soba male co nieco czyli kilka piwek sztuk okolo 10 i cos mocniejszego sztuk jedna . wylatuje 20-go do hammamet imperial park .nie mam zamiaru zabierac tego w bagarzu podroznym .
    • Chodzi mi o to ile mogę kupić wódeczki u nas w sklepie i włożyć do bagażu głównego?wydaje mi się że 1 l. na osobę dorosłą tak? i jeszcze jedno, czy lepiej kupić naszą polską w markecie czy w bezcłowym? gdzie taniej?
    • Na co można liczyć w Tunezji w ramach all?
    • Mam pytanie.Czy w samolocie Nouvelair można kupić alkohol? Wylatujemy z Poznania wieczorem, więc Baltona będzie zamknięta. Proszę o odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się