Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      alkohol

alkohol

(50 wyników)
    • po przebytej anginie wczoraj skończyłam brać antybiotyki (brałam przez 7 dni) dziś wybieram się na imprezę, czy mogę pić alkohol ? wieczorem upłynie 24 godziny od zażycia ostatniej tabletki.
    • mam koleżankę w 4tym miesiącu ciąży (ma 25lat,jest to jej druga ciąża) która dziennie wypija sobie 2lampki wina gdyż twierdzi że gdy ma się w ciąży na coś ochotę to powinno się to robić w małych ilościach, mówi też, że w trakcie pierwszej ciąży piła dziennie szklankę piwa, dziecko urodziło się zdrowe, ale mimo to nie popieram jej zachowania, jak ją przekonać by zmieniła swoje postępowanie ? czy faktycznie alkohol spożywany w ciąży jest aż tak szkodliwy ?
    • alkohol spożywam bardzo rzadko - tłumacze się z tego na wstepie by uniknąć opinii alkoholiczki i.t.p. stało mi się już tak po raz czwarty, w sobotę brat miał urodziny, wypiłam 4 drinki z coli i rumu, wszystko było ok, do dnia następnego, wstałam ok. 9 rano, zjadłam śniadanie i coraz gorzej zaczęłam się czuć, ok. 12 zwróciłam wszystko co się dało :( to już nie pierwszy raz, kiedy wypiję trochę to na drugi dzień mam takie wariacje żołądkowe, nie wiem dlaczego ? ogólnie czuję się Okey,...
    • Siemanko co sadzicie o imprezach bezalkoholowych?Ja ostatnio bylam na takiej imprezce własnie bezalkoholowej i ku mojemu zaskoczeniu ludzie świetnie sie bawili.Wydaje mi sie,ze imprezy bez alkoholu są mozliwe.Co sądzicie o tym???
    • Wiam! mam pytanie, czy alkohol osłabia działanie tabletek antykoncepcyjnych? Obawiam sie czy po torsjach wywołanych alkoholem nastepnego dnia moze wystapic osłabienie organizmu, oraz watroby i tabletka moze sie zle wchłonać.Prosze o odpowiedzi.Pozdrawiam!
    • niby to nie jest problem, ale chcialabym abysmy robili czasami wiecej nieprzyzwoitych rzeczy, bardziej sie wyluzowali...i glupio mi jak sama mam byc wstawiona a on nawet ust nie zamoczy jest zdeklarowanym abstynentem... qrde...ciesze sie, ze nie on pije, ale jak czasami tak fajnie rozluznic sie??? macie sposoby? z gory dzieki za sugestie wiadomo, ze po alkoholu wiecej jest mniej barier,...a tutaj tak zawsze na trzezwo...hmmmmmmmmmmm
    • Witajcie w Nowym Roku! Mam do Was sprawę taką noworoczną - chodzi o alkohol. W czasie zabawy sylwestrowej mój Chłopak za dużo wypił. Wyszłam z Nim na spacer przed lokal, w którym byliśmy i ledwo co chodził, przewracał się itd. Martwiłam się, że coś Mu się stanie. Myślałam, że w końcu wrócimy do domu przed północą i będzie po zabawie. Piszę to dlatego, że taka sytuacja się powtórzyła. Ostatnio na weselu też przesadził i źle się czuł. I wtedy, że nie dość, że ja denerwuję się o Nieg...
    • ...czyli kto co wie na ten temat ?:)
    • mam do was pewne zapytanie, a mianowicie idąc na impreze nie moge powtrzymać się od nadużycia alkoholu, gdyż w miare picia rośnie mi apetyt na procenty, czego konsekwecją są czyny niechciane :(( pewnie napiszecie nie pij wcale, albo jakieś inne zlewające teksty, ale sami pewnie nie potraficie sobie wyobrazić imprezy bez alkoholu. czekam na rady!! z góry dzieki
    • czy to prawda ze po spozyciu duzej ilosci alkoholu lub po paleniu ziola facet moze miec problemy ze wzwodem?? pytam, bo osobiscie nigdy sie z tym nie spotkalam sie, aczkolwiek slyszalam od znajomych mi facetow ze niekiedy zdaza im sie taki problem. czy faktycznie alkohol i trawa moga miec bezposredni wplyw na brak wzwodu, czy raczej spowodowane jest byl czyms innym??
    • Wiadomo, że alkohol zmniejsza sprawność seksualną u mężczyzn. Zastanawiam się czy kobiet też to dotyczy. Duzo wypiliśmy z facetem na ostatniej imprezie . Potemp chcieliśmy sie kochać ale alkohol spowodował ,ze podniecenie narastało a potem opadało, żadne z nas nie miało orgazmu. Czy wam, kobietkom, też tak się stało(po alkoholu oczywiscie).
    • BIORĘ PIGUŁKI CODZIENNIE O 22.NIE RAZ MIALAM IMPREZE O TEJ GODZ LUB WCZEŚNIE I PIŁAM SPORO ALKOHOLU JAK TO BYWA NA IMPREZACH.CO WTEDY MAM ZROBIĆ Z POŁKNIECIEM TABL?CZEKAĆ DO RANA? PROSZĘ POMÓRZCIE PRZECIEŻ NIE POPIJE ALKOHOLEM? PYTAM PONIEWAŻ ZBLIŻA SIĘ SYLWEK...PROSZE DORADŹCIE
    • Najbardziej szalona sytuacja jaka Wam się przydarzyła po upiciu się. Pozdrawiam
    • Jak czesto pijecie alkohol?W jakich ilosciach?Czy sa to mocne trunki?Prosze o odpowiedzi glownie panow,panie tez prosze by napisaly jak to jest u Waszych mezczyzn?Zastanawiam sie czy slysznie mam pretensje do swojego chlopaka o picie alkoholu-dodam ze dosc czeste.
    • Powiedzcie mi co zrobic zeby nie bylo czuc az tak alkoholu...?? Czy moze mietowa guma?? Albo słyszałam ze mozna jesc cytryne.. Macie jakies sposoby??
    • nie znam sie za bardzo na alkoholach takze prosze was o rade , jaki trunek z tych lepszych polecacie? nie jakas wodka z czerwona kartka tylko cos bardziej eksklusywnego :P powiedzcie co proponujecie i podajcie mniej wiecej cene takiego alkoholu , z gory dziekuje ;)
    • i to mnie to mówicie ?
    • chyba nie muszę tłumaczyć o co dokładnie chodzi...Wyszło tak jak wyszło, dumna z siebie nie jestem...Chciałabym się dowiedzieć czy kiedykolwiek przytrafiło się Wam coś takiego i jak ta sprawa potoczyła się dalej.Ja osobiście nie należę do osób które potrafią zbagatelizować sprawę...Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam
    • ?
    • ile najwięcej wypiliście i co potem robiliście??? Kiedyś byłam z qmplem na Sylwestrze u wspólnych znajomych ... najpierw były tańce, pogadanki, poznanie nowych ludzi ... potem było ognisko ... ja musiałam być w domu o 4tej ... on został ... rano obudził się w altanie ... z koleżanką między nogami ... Kiedy mi o tym opowiedziano (on oczywiście o tym zapomniał wspomnieć) miałam z niego polewkę przez cały rok :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się