Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      antony

antony

(4 wyniki)
    • mam pytanie jak dostać się z Wersalu do lotniska Orly, mamy wylot wieczorem po 19.00 i zamierzamy sobie jeszcze zwiedzić Wersal, jak dostać się do Orly żeby nie stać w korkach; podobno Orlybus stoi ? Nie chcielibyśmy się spóżnić na samolot... Jest może jakaś kolejka z centrum itp.? I czy opłaca nam się kupic jakiś karnet na dojazdy (będziemy 4 dni zwiedzać Paryż no i Wersal)? Będę wdzięczna za podpowiedź...
    • wybieram się na romantyczne 3-4 dni do paryża po ślubie. Wymarzyliśmy sobie wieczorny rejs po sekwanie z kolacją, muzyką itp. czy ktoś wie jak coś takiego załatwić? czy rezerwować i gdzie? czy po prostu kupuje sie bilet i na statkach są knajpy? jesli ktos może pomóc bede wdzięczny.
    • Kochani pomoznie jak z lotniska dojechac , sprawdzam w necie linie i juz naprawde nie wiem.Jak dojechac z lotniska do centrum a potem przesiadka na stacje rer. Bardzo prosze o pomoc.
    • Witam, moja corka musi sie dostac pociagiem z Paryza do Nantes, sa dwie opcje, wedlug pierwszej przylatuje na Orly o 14.20, wedlug drugiej na Beauvais o 14.40. Biorac pod uwage odleglosc od Paryza na dworcu kolejowym znajdzie sie po poludniu, gdzie i w jaki sposob moge sprawdzic, o ktorej tego samego dnia ma jakis pociag do Nantes? Bardzo prosze o szczegolowe informacje, to bedzie jej pierwsza taka samodzielna podroz. Pozdrawiam Pai

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się