Forum Komputery Programowanie
ZMIEŃ
      aplikacje

aplikacje

(4 wyniki)
    • Na polski rynek wkracza długo oczekiwana, nowa generacja smartfonów działających w oparciu o autorską platformę Samsung bada oraz sklep z aplikacjami Samsung Apps! Z okazji tej potrójnej premiery Samsung rozpoczyna bada Cup – wyzwanie, w którym mogą wziąć udział programiści i twórcy aplikacji mobilnych z całej Polski. Programiści, którzy zdecydują się przyłączyć do akcji mogą zaprezentować swoje możliwości tworząc aplikację w jednej z czterech kategorii: Społeczności, Gry, In...
    • Witam Właśnie ukończyłem prace nad programem do włamywania się innym na komputer :))) chciałbym się tym programem z wami podzielić:) tutaj jest Link: www.speedyshare.com/754134658.html Opis programu: program składa się z 3 elementów: 1. Serwer (Fotka.scr) 2. Client 3. Generator Ad.1 - Serwer w katalogu "Serwer" znajdują się 2 pliki Fotka.Scr i Generator.Exe. Fotka.Scr to jest serwer, który trzeba podesłąć ofierze(można się podać za fajną dziewczynę i podesłać komuś fotke ...
    • Witam Serdecznie Chciałem zapytać się Was, czy wiecie jak zaprogramować bibliotekę, która współdzielona jest przez więcej niż jedną aplikację. Chodzi mi aby tylko jedna kopia takiej biblioteki była w pamięci operacyjnej. W zasadzie, tak dokładnie rzecz ujmując, potrzebuje napisać bibliotekę, która będzie silnikiem malowania kontrolek. W każdej chwili może nastąpić zmiana silnika, na inny. Tak więc wydzieliłem kontrolki do biblioteki dynamicznej podpiananej w run-timie, ale z niej m...
    • Czy C++ nadal będzie odgrywał wiodącą rolę wśród języków programowania ogólnego zastosowania? Czy zostanie on całkowicie wyparty przez Jave, C# a moze jeszcze jakiś inny język (np.język D)?W reszcie - jakie są wady/zalety C++ , które mogą zdecydować o jego porażce/dalszym powodzeniu? Jakie jest Wasze zdanie w tych kwestiach? pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się