Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(3 wyniki)
    • bo na polityce się nie znam jak na ten przykład Tadzio: Właśnie w TV usłyszałam,że Kaczyński nie zjawił się na posiedzeniu Rady Bezpieczeństwa .... Zaprawdę nie obchodzą mnie achy,ochy i fochy, ale jeśli PIS uczestniczy w sejmie , może niechcący ,ale uczestniczy a w sejmie ..widzę w tv , posły se przychodzą na posiedzenia , nieważne czy śpią ,czy rozwiązują krzyżówki ale są i forsę od narodu za to biorą tymczasem jeśli ktoś się nie zjawia na posiedzeniu takiej rady to co? 1)M...
    • Niby że nas kokietują, podrywają, a jak przychodzi co do czego to jawnie olewają! Nawet tu na forum znalazłem na to dowody. Tak mało jest nas menów, a i tak dwóch z pięciu pominęły w wątkach imiennych! Ale żadnej kobiety nie pominą, a skąąąąąąąąd! I to się nazywa równouprawnienie, według kobiety Adminki! Protestuję!!!!!!
    • Dawno mnie tu nie było, a do dzisiejszych odwiedzin sprowokował mnie kolejny mail od Tadzia z pps-ami, z których dwa - z racji obrazów - były moim zdaniem wyraźnie zaadresowane do mężczyzn. Poczytałam trochę zanim zdecydowałam sie napisać i widzę, że Tadziu rozrabia "jak pijany zając" na wiosennej łące. Zarzuca sieci i zarzuca ...niestety chyba w kiepskim stylu - bo rezultat mierny :-) Zrzuć Tadziu maskę i przyznaj, że czujesz się bardzo samotny. Może wtedy bardziej niż w ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się