Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(7 wyników)
    • Prawdziwa babska przyjaźń to skarb. Często trwa latami, mimo tzw. zmiennych kolei losu. Sama takiej doświadczam i uważam za niezwykle cenne przeżycie. Zamierzam napisać artykuł o takich babskich przyjaźniach do jednego z miesięczników kobiecych. Zbierając materiał do niego, chciałabym poznać historie różnych babskich przyjaźni. Opowiesz mi swoją?
    • Ostatnio duzo jeżdżę samochodem z mamą i z moja przyjaciolką. Obie są naprawdę madrymi osobami. Jednak kiedy jedziemy, bez przerwy mowia. Kiedy podróz trwa 3 godziny - gadaja przez trzy godziny. Czasem nie wytrzymuje i proszę, zeby przestały, chce sie przez chwile skoncentrowac na jeździe i wlasnych myslach. Czy wiecej kobiet tak ma, czy tylko one dwie? A moze to nie cecha kobiet, tylko ludzi w ogole, a poza norma to ja jestem?
    • Hmm, właśnie dzisiaj wybieram sie na takowe. Uważam to za jedną z przyjemniejszych form odreagowania stresu. Takie o czymś i o niczym. Głupie smieszki, śmieszne miny, zabawa słowem. Lubię to:)
    • Jakiś czas temu poznałam fantastycznego faceta!!! Spotkaliśmy się 6 razy i jeszcze ani razu nie było buzi-buzi, choć mu się bardzo podobam jak twierdzi.To mnie troszkę martwi...Dopiero na 6-tej randce zebrał się w sobie i wziął mnie za rękę! Jak tak dalej pójdzie to zestarzeję się w oczekiwaniu na coś więcej :) Wiem,że ludzie są różni jedni są śmiali inni nieśmiali a ja mam tak małe doświadczenie z mężczyznami -miałam tylko 2 poważnych partnerów- i nie potafię flirtować,manipulowa...
    • to mozliwe ze i kochać będziemy się nawzajem więcej. K u z w a jego gajowego, stoję dzisiaj w kolejce, a tu rodak stoi przede mną i nagle dzwoni telefon no i oczywiście leci polska wiazanka:" K..Kkkooorwa. pierduuule..stoje w kolejce a te hhhhoje tak powoli tu pracują ja im zaraz wpie..lllleeee....." Ja sie oczywiscie zadnym ruchem nie przyznaje ze jezyk rozumiem i ze jestem komunikatywna w polskim, strach mnie zagiął,ze mi tez przyleje... Gdy nagle dochodzi do niego kolejka...
    • zaległości odrabiasz???????? nie miej mi tego za złe, tak z ciekawości pytam:)))) pozdr. A.
    • Prosze , wyjasnijcie mi dlaczego kobiety tak namietnie kupują Cosmopolitan? przecież ta gazeta jest tak przesiąknięta reklamami, że tak wzasadzie nic innego tam nie ma. Po co kupować reklamy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się