babskie

(3 wyniki)
  • ... to znaczy ono zawsze było bardzo babskie chćby z tego powodu, że faceci są mniej otwarci i nie piszą po forach o swoich problemach. Jednak teraz jednopłciowość przekroczyła granice możliwości przeczytania... może dobrze. Na pewno dobrze. Nieliczni faceci mocno zdziwaczeli, serwują muzyczkę lub zrobili się przymilni aż niedobrze... :)
  • oj, kobitki... ja mam taki zwykly babski problem. TYLKO SIE NIE SMIAC, PROSZE PODEJSC DO TEMATU POWAZNIE I Z ROZWAGA :D:D:D bo jak ja bylam z exiem, to (widze to dzis dopiero) dawal mi tak popalic, ze spalalam wszystko co zjadlam, z nerwow nawet wiecej. wiec bylam szczupla tzw. laska. i chyba to byla dobra strona bycia z exiem :D a teraz co? dobrze i nie denerwuje sie wcale, nie biegam tyle i nie szarpie. i po szuplej zostaly tylko zdjecia :( moj kolega powiedzial mi, ze my baby ...
  • Czegos takiego, moim zdaniem, brakowalo na naszym forum - poza cieplym (z tym różnie) słowem wsparcia (to na pewno) i wanilią absolutną przydałby się jeszcze inne :narzędzia: wychodzenia z dołów i czarnych dziur. I oto są (tadam): www.4shared.com/dir/1665262/6f7dd57c/sharing.html Coś do poczytania i słuchania w trakcie tego pierwszego. Zaznaczam, że każdy zabiera się do tego na własną odpowiedzialność. Szczególnie pozycje dotyczące związków toksycznych (a takich na forum wydaje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się