Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(14 wyniki)
    • Wiem, wiem... wolnosc slowa itd ale to w koncu forum mezczyzna! Zyje w domu z trzema kobietami i jeszcze nie moge sobie w zaciszu wlasnego biura, z dala od babskiego mędzenia, na forum (teoretycznie) dla facetow pogadac o futbolu, rybach, browarze... Jednym slowem o sensie zycia....
    • boli.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14823817 i wez tu zagraj w totka ;)
    • jak zwykle ja baba mam pytanie i pewnie jak zwykle dla was głupie, ale co tam raz sie żyje;) powiedzcie jak to w końcu jest z tym cellulitem? wy go widzicie czy nie??? bo z tego co wiem są faceci, którzy nie akceptują czegoś takiego ale z drugiej strony i tacy którzy nawet go nie zauważają. jak to w końcu jest?
    • chce fajnie wygladac na moich "christmas party",ktore odbeda sie w nadchodzaca sobote.Podoba mi sie pewien kolega z pracy,ktory mysle ,rowniez mnie lubi i czasami flirtujemy razem.Utrzymujemy kontakt ,dzwonimy po pracy,ale nie doszlo do niczego wiedcej.Mysle,ze chce temu "czemus" dac czas i zobaczyc co z tego bedzie...ubieram sie naprawde fajnie i chce dobrze wypasc...co musze jeszcze zrobic?
    • Zapragnalem sobie pojezdzic z rana po kobiecej "sztuce" :). Natchnela mnie do tego obejrzana dzis rano "sztukateria". Taki program o szeroko pojetej kulturze. No i ciach - trafila sie tam Dorota Nieznalska. Tak, ta wlasnie od "pasji", co wieszala genitalia na krzyzu. Nie miala u mnie kredytu zaufania, tym bardziej sie ucieszylem po skonczonym wywiadzie :D. Moze ja zzerala trema przed kamera, bo brzmiala: Aaa... eeee... implantajca perwersji to yyyy... moj eeee... psychofizyczy noo...
    • Mnie oto prosi...: A ja dla kobie(prawie) wszystko :) Oto ten przyklad. (a bylo tu juz tysiac takich kobiecych postow...): - ... liczylam na to, ze mimo, ze on popija, ze oglada sie za innymi, to przeciez mowil, ze mnie bardzo kocha... i beze mnie zyc nie moze... i liczylam na to, ze po slubie sie zmieni na LEPSZE... Otoz Droga Lolu: mezczyzna, jezeli w ogole sie po slubie zmienia, to co najwyzej na GORSZE...:))) Gdy tymczasem... Nawet NAJDURNIESZY facet wie, ze : ...
    • to moze sobie stad pojda do siebie czyli do forum kobieta, a my tu sobie jakas rzeczowa dyskusje (np o wyzszosci cygara dominikanskiego nad kubanskim) rozpoczniemy. BTW wlasnie odkrylem ze dominikanskie sa sporo tansze a smakuja tak samo (ale przeciez "kubanskie pale" brzmi prawie ja "Bond... James Bond") :-)
    • Witam... Chciałem już dawno napisać ale nie bardzo wiem jak przedstawić problem ponieważ nie dotyczy bezpośrednio mnie a mojej kumpeli. Rok temu po rozstaniu ze swoim chłopakiem poznała faceta. Znajomość netowa, ona potrzebowała wsparcia i jakiegoś nowego „powiewu” w swoim życiu, on... Była świadoma od początku że facet ma dzieci i kobietę z którą jest w separacji od 14m-cy ale mieszkają razem. (???) Spotkania były czysto koleżeńskie, bardzo dobrze się dogadywali. On z...
    • Witam was! Mam takie pytanie do panów...czy wam w ogóle zależy na tym co wkładacie na siebie , czy raczej zakładacie to co akurat wisi na krześle??? Bo mój chłopak ma tak fatalny gust, ze już nie wiem, co robić...zaciągnełam go pare razy na zakupy, oczywiście napociłam sie przy tym, zeby go nie urazić, ale udało się, troche bardziej wygląda jak człowiek hihihi, z tym, że jego gust jest dla mnie fatalny...nigdy nie pozwoliłabym mu samemu pojść na zakupy...:))) Nie jestem jakąś str...
    • nie probuj ich oszukac z mety wyczuja twoj status najczesciej atrakcyjne jak masz cos do zaoferowania ? strzez sie ! pzdr.
    • Wiem, ze od razu posypią się na mnie gromy, ale pozwólcie wypowiedzieć się przedstawicielce płci długosiedzącejwłazience. Dlaczego siedzę długo w łazience - moje powody: 1. Nie lubię rano się spieszyć, jeśli "gonię" w łazience, to potem mam zły humor cały dzień - podobnie jest ze śniadaniem, które jadam pomału i spokojnie przy muzyczce z radia. > ranek jest jedynym czasem, kiedy mogę poświęcić tylko sobie trochę więcej czasu. Potem cały dzień to bieganina w pracy, albo w szkole, ...
    • ogladam od poczatku, stronka po stronie patrzac sie jak w szkole uczyli od lewej do prawej. A babskie najczesciej OD KONCA, co srednio 5 stron. No chyba, ze leca reklamy bielizny, wtedy robie sie skrupulatniejszy i przegladam po jednej. Jak traktowalem w Mpiku LOGO nie napisze ;). Ale czy ja jestem dziwadlem???
    • Moj kolega z pracy przylapal zone na jawnej zdradzie i wniosl sprawe o rozwod.Zona za bardzo sie tym nie przejela i wyjechala z nastepnym juz panem zagranice podrzucajac dziecko znajomym i rodzinie.I tak fruwa sobie od czasu do czasu zahaczajac o Polske.Moj znajomy walczyl w sadzie o prawo opieki nad synkiem w,jest to juz dosc duzy chlopak bo ma prawie 13 lat i z badan psychologow i jego wypowiedzi wynika ,z e bardzo mocny jest zwiazany uczuciowo z ojcem i chcialby z nim byc caly ...
    • Panowie, co sobotę panie dostają dodatek do Wyborczej pod tytułem "Wysokie obcasy" a my co? Sroce spod ogona? Dlaczego my nie mamy takiego swojego dodatku np. "Długi krawat" albo "cuś" takiego. Czy tylko dodatek sportowy powinien nam wystarczać???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się