babskie

(5 wyników)
  • miała byc tradycja jakaś nowa forumowa - a było jedno spotkanie. W małym gronie coś tam wychodzi i jest naprawdę super! Może warto by w niedługim czasie skrzyknąć się - mężczyźni z pociechami w domu, a my w miasto! Piękne miejsce z winem pokazano mi wczoraj - piękne wino!!!
  • Godz. 19 - nie ma wymówek. ;) Trzeba napisać do Yorybek i innych żeby znów nie przegapiły. :) Iod ty oczywiście będziesz? p.s. Warto iść do Desperado?
  • propozycja: dzisiaj 20.15 Arkadia, Dom nad Jeziorem, wcześniej ploteczki przy dietetycznej ;) sałatce czy jakoś tak...ew. kawa zawsze pozostaje. Chętne babki prosimy o zgłaszanie swojego uczestnictwa w tymże wątku bądź na priv do mnie i do mortimerr. Szybciutko!!!!!
  • jakby nam kino nie wyszło, albo dodatkowo - spotykamy się jakoś? Atmosfera się na forum zagęszcza, rok trudny się szykuje, to może byśmy jakoś atmosferę rozładowały kulturalnymi ploteczkami? W Fitmisiu czy innym...
  • Był ktoś może w tej galerii fryzur koło Jazz Cafe? Albo w tej drugiej na początku Jeziornej, obok os. Baczyńskiego (nie wiem czy jeszcze tam jest)? Byłabym wdzięczna odpowiedzi dzisiaj do 13. Oczywiście chodzi o to czy dobrze strzygą i nie robią loków ala komunistyczna-stara-baba. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się