Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(8 wyników)
    • jak wiadomo na forum zaglądają też wielbicielki literatury kobiecej - vide Kalicińska, Grochola, Szwaja itede... do nich też kieruję pytanie, co ostatnio fajnego przeczytałyście i do czego polecacie zajrzeć? serię Rozlewiskową mam dawno za sobą, Grocholę w całości również a w weekend skończyłam "Dom na Klifie" M. Szwaji czy jest na półkach księgarskich coś nowego z tego gatunku, co polecicie? może jakieś mniej znane autorki?
    • jak w temacie, dla mojej mamy :)
    • hejka, podajcie tytuły przeczytanych ostatnio fajnych babskich ksiązek wakacyjnych, czyli lekkich i przyjemnych, ale nie z serii harlekina :) z góry dzięki!:) pozdrawiam
    • help
    • Dopadła mnie grypa, mam tydzień zwolnienia leżę i coś by się poczytało... Nic ciężkiego... Kończę "Rosyjskiego kochanka" Nurowskiej od znajomej - i... nigdy bym się nie podejrzewała, że przeczytam coś takiego. Akcja wartka, pięknie przedstawiony Paryż, ciekawi bohaterowie... Fajne, jednym słowem. Polećcie coś podobnego. Chcę jutro z rana wysłać babcię do biblioteki. Oby nie przyniosła mi Stell:) poradzicie?
    • znacie??? takie do poduchy, jak facet odchodzi, cos na pocieszenie i 'ukochanie':)
    • Zastanawiam się, czy Dom marzeń, książka która mnie osobiście zachwyciła podobać się może Panom. Chciałabym ją kupić w rezencie mojemu przyjacielowi, ale usłyszałam od znajomych, że to "babskie czytadło", jak myślicie? anowie czy Wam się podobało?
    • mam strasznego dola, wpadam w jakas depreche, zwiazek do bani i mnie dreczy, nowej pracy nie cierpie, klopoty ze soba i z rodzina. no nie wazne. poniewaz odstresowywaczem zawsze byly dla mnie wizyty w ksiegarni, zaraz tam pojde i cos sobie kupie. wiec mam pytanie, co warto przeczytac, z nowosci albo z tych starszych? kompletnie nie jestem na biezaco. albo moze cos z babskich powiesci... byle bylo lekkie (ale moze niekoniecznie Grochola), pozytywne, dajace nadzieje... doradzicie cos? z gory d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się