Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(14 wyniki)
    • Hej dziewczyny czy to prawda, że w trakcie okresu nie powinno sie robić pasemek, farbować włosów?? Mam wizyte 13 i wtedy mam babskie dni i nie wiem czy przelożyc??
    • dziewczyny pomozcie zastanawiam sie ze znajomymi czy nie zaczac wydawac nowej babskiej gazety ale nie takiej jak glamur, twoj styl czy cosmo tylko cos powiedzmy inteligentniejszego bardziej jak wysokie obcasy czy wprost interesuje mnie czy czytałybyscie cos takiego i co powinno byc wtakiej gazecie waszym zdaniem ???
    • ekhm... dziewczyny... bo ja... hmmm... wczoraj zrobiłyśmy sobie babski wieczór u koleżanki. pierwszy raz tak ostro wypiłam i... stało się. spadłam ze schodów [cud, że nos jest tylko spuchnięty a nie złamany]. i... ekhm... mam straszne limo pod okiem. co ja mogę zrobić? bo sam fluid niestety mi nie wystarcza. a nie chcę wyglądać jak sierota jutro na imprezie. [tak, tak. wiem, że jestem. ale nikt inny o tym przecież nie wie, ciii :)] czekam na Wasze wskazówki i pozdrawiam
    • też tak macie? bo mnie to powoli już przeraża, cdo miesiąc obiecuje sobię, że kupię JEDNĄ gazetę a kończy się na : Marie Claire, Twój Styl, Glamour, Elle nawet głupie Cosmopolitan kupuję i jestem przerażona poziomem, gdy to czytam:( na dokładkę Super Linia, jedyna naprawdę wartościowa gazeta jaką kupuję to Charaktery. Jestem studentką, kasy wcale nie mam dużo, i łapie się za głowę licząc ile to "hobby" pochłania kasy! A ja tak lubię wieczorkiem, poleżeć trochę z gazetą, bardzo mnie...
    • Ciekawi mnie to? Ja: w skali od 1 do.... 1. Elle 2. Wysokie Obcasy (Baaaardzo lubię) 2. Twój Styl (choc ostatnio coś kiepsko) 3. Zwierciadło 4. Pani-Uroda 5. Viva-Gala A Wy? Brakuje mi troche Votre Beauty, może któraś zan Takie pismo strikte kosmetyczne "Nouville ..." coś tam....? Anka (maniaczka prasowo-internetowa)
    • Bardzo jestem ciekawa, co czytacie i - oczywiscie - dlaczego. Tyle jest kobiecych czasopism na rynku, a nie zawsze wiadomo, ktore z nich naprawde nieco urozmaica zycie kobietek. Czekam na opinie i pozdrawiam.
    • Najlepiej w Centrum, na Mokotowie albo na Ursynowie. Szukam jakis zajec (silownia, aerobik), tak zeby sie rozruszac na wiosne. Zalezy mi na 4 rzeczach: 1) zeby byl dobry klimat 2) sensowna i kompetentna instruktorka/instruktor 3) czyyystoo! 4) w miare tanio - Gymnasion odpada Bylabym wdzieczna za opinie i sugestie :))
    • gazety(5)

wiem ze moze to nie to forum ale....?powiedzcie kobietki jakie czytacie babskie gazety?macie jakies stale ktore czytacie co miesiac?
    • Dzis robie soebie z kolezankami wieczor pieknosci. Mama wyjechala, chata wolna i pomyslalam ze mozna by sobie zrobic babski wieczor. Mam tylko problem bo nie wiem co kupic. Chcialabym pokupowac jakies maseczki, peelingi i tego typu kosmetyki, moze w tych paczuszkach jednorazowych z rossmanna tylko nie wiem jakie. Macie moze jakies pomysly co mozna jeszcze robic w taki wieczor procz ogladania filmow, jedzenia popcornu i maseczek? Z gory dziekuje za wszystkiepomysly :)
    • Jakie byscie polecily?
    • Witam Okres trądziku u mnie się skończył, niestety zostały mi po nim dość głebokie blizny i przebarwienia. Przeglądałem to forum z nadzieją że coś znajdę jednak po natrafieniu na terminy mikrodermabrazja, peeling itd... zrezygnowałem z szukania bo pojęcia nie mam o czym mowa. Czy te peelingi przynajmniej częściowo usuną moje blizny i przebarwienia? Blizny mam dość głębokie, do tego liczne przebarwienia i tłustą cerę, w związku z tym pewnie nie moge liczyć na to że moja twarz będzie wyg...
    • Powszechnie mowi sie, ze nie wolno isc spac z makijazem, zawsze trzeba zmyc wieczorem, zeby skora mogla oddychac itd. Jeszcze nie zdarzylo mi sie o tym zapomniec. Ale zdarza mi sie usnac w ciagu dnia, zrobic sobie drzemki po 1-2 godziny czasami. Wieczorami pracuje, wiec nie zmywam na ta drzemke makijazu, tylko spie w nim, najwyzej potem poprawiam. Ale czy takie drzemki z makijazem szkodza rowniez skorze tak jak pojscie do lozka bez wczesniejszego demakijazu?
    • Mam ciągle wielki niedosyt wiadomości kosmetycznych:)) Prenumeruję TS, ostatnio kupuję Elle, dziś dorwałam Panią, a chyba i Uroda jest coraz lepsza. Żal mi VB (może coś będzie w zamian?). Co polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się