babskie

(5 wyników)
  • sport.onet.pl/156719,1268221,99364,0,kadra_na_euro_2008_babskim_okiem,fotoreportaz.html
  • Dziewczyny jakie "męskie" zajęcia lubicie, lub wykonujecie. Ja buduję dom, mam zmysł techniczny (reperowałam nawet jakieś radia i telewizory) i nie znoszę sprzątać, czytać sentymentalnych romansideł i oglądać głupich seriali. Moja kobieca natura wzdryga się jednak przed oglądaniem sportu. A mój mąż: stara się gotować, próbuje zajmować się dziećmi, umie wstawić pranie. Nie opanował jednak zmywarki ;) Pozdrawiam Gośka
  • .....bede pozniej:-) .....moze jakies partowniki sie ukaza....cisza jak na bezludnej wyspie:P
  • Dwa lata temu grupa przyjaciółek z Częstochowy na imieninach jednej z nich wpadła na pomysł utworzenia kawiarni, gdzie mogłyby się spotykać w damskim gronie i rozmawiać o swoich sprawach bez towarzystwa panów. Wkrótce lokal powstał przy ul. Kilińskiego 11, szybko zdobył popularność. - Naszą działalnością zainteresowały się panie z Łodzi i ze Śląska, a jedna z naszych przyjaciółek, która jest także udziałowcem, wkrótce przeprowadzi się do Wrocławia. Stwierdziła, że świetną dla nie...
  • Co czytacie, tylko szczerze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się