Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(7 wyników)
    • viedemeuf.blogspot.com/ Dla znajacych jezyk (niestety), przeuroczy zbiorek codziennych seksizmow, ktore musza znosic kobiety (i mezczyzni) we Francji, kraju niby nowoczesnym i wyemancypowanym. Osobiscie moglabym dorzucic kilka wlasnych przykladow. Milej lektury!
    • www.feminoteka.pl/news.php?readmore=4084 Każdy znany portal typu Gazeta.pl, Onet mają swój dział kobiecy, który traktuje o: - gotowaniu - prawdziwa kobieta powinna gotować tak jakby urodziła się z garnkiem w ręku - modzie - kuszenie na 10 parę niezbędnych do życia spodni w kolorze malinowym (bo taki teraz modny) - urodzie - zmarszczki i walka z nimi to tylko problem kobiet, kobiecie nie przystoi mieć zmarszczek w żadnym wieku, za to facetowi zmarszcki i siwe włosy dodają seksapilu ...
    • Drogie siostry administruję nowym forum rodzinnym w którym kładę znaczny nacisk na babskie sprawy. Pomóżcie je rozwijać, bo mi się faceci rozpanoszyli a ja za miękka dla nich jestem. Mamy już kilka aktywnych sióstr. Zapraszam www.forum.rodzinna.eu
    • Wśród kosztów, jakie ponosi społeczeństwo z tytułu tzw. "równouprawnienia", oprócz chorych dotacji na ciężarne, niewydolności gospodarki z powodu zatrudniania miepełnowartościowych pracowników (kobiet), wysokiego bezrobocia, zwiększania się liczby emerytów, żyjących na koszt społeczeństwa i wielu innych jest jezcze jeden problem stanowiacy jak dotąd temat tabu. Mam tutaj na myśli koszty związne z policją i sadownictwem. Kobiety, jak wiadomo, znacznie częsciej są ofiarami przestęps...
    • Taka ciekawostka z nowego Wprost: "Polska to kraina szczęśliwych kobiet. Polki mają lepszą pozycję zawodową i społeczną niż kobiety w większości krajów Europy." www.wprost.pl/ar/?O=41280
    • Nawiązując do watku naszego miłego "sympatyka" niejakiego Mana chciałabym zainicjować dyskusję na temat jaki jest koszt męskiej wolności a w szczególności niepłacenia alimentów przez kochających tatusiów bo wrobiła ich wredna baba, a oni tylko chciali zrobić sobie dobrze.Ze też nie pomyślała że z tego moga być dzieci? Jak myślisz drogi Man'ie gdyby wprowadzić postulowane przez ciebie metody zrobienia porządku z babskimi fanaberiami czy tatusiowie stali by sie troche bardziej odpo...
    • Drodzy uzytkownicy tego forum. Z waszej pisowni slowa mezczyzna wynika, ze nie wiecie kim jestescie, a juz pani w pierwszych klasach podstawowki mowila, ze wasz tatus to mezczyna, a nie mezszczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się