babskie

(3 wyniki)
  • Jest ich dwóch. Jeden, określać go będę jako wyższego. Konkretny, pomocny w sytuacji kryzysowej np kapeć, bez polotu, bez czułych słówek, bez kwiatów... Drugi, niższy bajerant, z kwiatami, z pomadkami, miłymi smsami, długimi tel. przekomarzaniami. Obydwaj jakby cholewki do mnie smalili. O ironio ten wyższy fizycznie mnie pociąga, ten niższy mnie się fizycznie nie podoba ale mnie bawi, odpowiada mi jego towarzystwo... Osiołkowi w żłoby dano, w jednym owies, w drugim siano...
  • Zajączek i Herezja - bardzo się cieszę, że się spotkałyśmy :))) Nie miałam juz siły wczoraj odpalać kompa, żeby napisać relację hi hi hi :))) Mam nadzieję, że w niedzielę będzie nas jeszcze więcej :))) P.s. panowie - oj, nie wiecie co straciliście :))) next meet sun 6 p.m. :))))
  • ostatnio coraz czesciej zastanawiam sie skad bierze sie u mezczyzn ta okropna skonnosc do ciaglego klamstwa. Moze to jakas genetyczna wada ;),to przynajmniej jakos usprawiedliwialoby ich i pozwalalo nawet im wspolczuc. Niech jakis facet wyjasni mi,dlaczego mezczyzna bedac z kobieta....stwarzajac pozory szczesliwego musi na boku miec kilka kobiet w tzw rezerwie???? Ciagle opowiadaajc im ,jak to mu nie jest zle w zwiazku ,jaki jest pokrzywdzony..itd. Ja rozumiem,ze zrobienie z sieb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się