Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      babskie

babskie

(3 wyniki)
    • Idę dzisiaj na babski wieczór a tak się chciałam pochwalić ;-). Dawno nie byłam na typowo babskiej imprezie a takie wg mnie są najlepsze. Tylko jak jakiś chłop pojawi się w polu widzenia, już nie jest tak fajnie. Będzie nas bab 17 i coś czuję , ze będzie ostro. :-) no to miłego wieczorku wam życzę. Jutro chyba będzie w pracy UŻ bo jak zachlejemy to obudzimy się dopiero w sobotę ;-)
    • vagical któraś stosowała??? dobry??? no chyba ze cos innego bez recepty polecacie . na lekkie zapalenie??? i drugie co lepsze lekarz sam kazał sobie wybrać, lactovaginal czy lacibios femina???
    • I uprzejmie proszę o życzenia dobrej zabawy. Mam mega wkurwa po wczorajszym wieczorze kawalerskim na którym był mąż-jeszcze nie wiem co mu zrobię ale na razie musi mi schodzić z oczu bo noże mam w oczach.Dlatego też mam zamiar się napić dziś piwska,drinków i czego tam jeszcze ,a jak znajdę miłe towarzystwo męskie to też będzie fajnie,o!:P I jeszcze o chwilowego bana na forum po proszę,co bym po pijaku tu w nocy nie wlazła i nie zaczeła wylewać swoich żali:P:P Miłego wieczoru Wam życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się