babskie

(6 wyników)
  • eksakli ? :D Trzymajmy fason :D www.youtube.com/watch?v=nWiM381KRJo Wszystkiego naj kobitki ja tam kobieta się juz nie czuję zatem przechodzę na męska stronę
  • co autorka miała na myśli: sympatycznie wyglądasz,ale niestety nie jesteś w moim typie a) to co napisała b) " a pocieszę go, nic nie tracę" c) " sympatyczny misiu ale maskotkę już mam" i nie, nie wziąłem sobie do serca, bo to nie moja liga ;)
  • chociaż właściwie to naleśniki zrobiłam...
  • :D lubię poeksperymentować z nowościami i po 3 użyciach... rewela! Nie mam słów co wyraziłyby mój zachwyt. Podzielić się z wami babki chciałam strzałem w dychę z zakupem :)
  • Tego tu o : www.youtube.com/watch?v=ItRNO1dRPOc 3-ci dzień mnie morduje i nie zanosi się, że odpuści. Na razie nie przyznaję się, że mi się podoba, ale chyba zaczynam pękać, bo jest coraz gorzej. Jak mi wyżre ostatnie resztki cynizmu - nie będzie co zbierać. Znacie coś na to ? Najchętniej bez recepty
  • Miało byc babsko kurturarnie a wyszło fatalnie! Zaczęło się super: drinki, piwka, gadki babskie. A potem dwie się pożarły z powodu trzeciej, pierwsza wyszła wcześniej, druga nie mogła odżałowac swoich słów i się schlała, a reszta (w tym ja) próbowałyśmy zrozumiec O CO WŁAŚCIWIE POSZŁO. O 1.00 wróciłam umęczona psychicznie wcześniej odwożąc pijaną drugą. Mam dosc babskich wieczorów na dłuższy czas :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się