biel

(3 wyniki)
  • Dziewczyny, poradźcie. Dostalam od koleżanki trochę ubranek, nie są zniszczone, ale są też biale rzeczy typu polarki z kapturkami,sweterki które są trochę poszarzale. Co mogę zrobić, żeby odzyskaly taki świeży kolor bieli, i żeby bylo to bezpieczne dla dziecka. Bo ze mnie taka gospodyni, że szkoda gadać.
  • Czy któraś z Was miała lub ma nadciśnienie w ciąży? Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami. Oj mam nadzieję, że mnie jednak to ominie, ale jak do tej pory zaczynam się powoli oswajać z myślą, że będę musiała brać leki. I jeszcze jedno, może ktoś wie, gdzie mogę sobie (prywatnie) założyć holtera ciśnieniowego? Pozdrawiam! Dagmara Jeszcze się taaam żagiel bieli...
  • Cześć, witam wszystkie przyszłe i obecne mamy. Dziewczyny mam 2 pytania , po pierwsze , kiedy kupic biustonosz jeszcze przed porodem( nie wiem o ile większę kupić miseczkęw porównaniu do obecnego rozmairu) , po drugie czy macie jakieś namiary na staniki ale nie w kolorze bieli . Myslałam o czarnym , lub najlepiej kolorowym. Dzięki, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się