biel

(4 wyniki)
  • O ile mnie pamięć nie myli, ostatnio w którymś z wątków (nie mogę go teraz znaleźć) ktoś poruszał temat ubrań w stylu marynarskim dla dziewczynek. Otóż widziałam dziś w Zara (Arkadia) kolekcję dla dziewczynek właśnie w tylu marynarskim, ale jaką... Coś przepięknego. Biel + granat + czerwień, paseczki, piękne fasony. Dobrze, że nie mam dziewczynki w takim wieku, bo bym poległa... (Kolekcje w innych stylach też były.)
  • Część dziewczyny jestem przed remontem pokoju mojego bąbla i mam pustkę w głowie. Przejrzałam już mnóstwo stron i nic mi nie wpadło w oko. Myślę żeby coś pokombinować z naklejkami ale nie wiem czy dać tylko na jedną ścianę czy w całym pokoju (może być za bardzo na ciapane) i jaką dać do tego podkładówkę chodzi mi o dobranie kolorów może macie jakieś zdjęcia jak wygląda wasz pokój dziecka albo ciekawe stronki godne polecenia ja myślałam o czym takim chcę poznać wasze zdanie : najbardziej mi ...
  • Ostatnio prałam w żelu/płynie Perwoll (White Magic i Color Magic). Pranie ładnie pachniało, było miękkie, ale niestety plamy się kiepsko spierały :( Czy możecie polecić jakiś inny żel/płyn do prania do kolorów i białego? Taki żeby kolory nie blakły, biel nie szarzała i żeby jeszcze spierał plamy ;) -- Tunieczek - kochany syneczek
  • Poradzcie jaki proszek do prania do bieli jest dobry zeby po jakimś czasie Białe ubrania,bielizna nie zrobiła się szara!!? używam proszku vizir i stwierdzam ze nie jest dobry,,,,dodajecie cos do prania zeby ta biel pozsotała biała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się