Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      biel

biel

(4 wyniki)
    • czy ktos czytal moze te ksiazke? ja zaczelam jestem na poczatku a juz bardzo mi sie spodobala. mam nadzieje, ze az do konca bedzie taka ciekawa. a jakie wasze wrazenia?
    • Racja, to wspaniały tom, zresztą jak większość wierszy, które napisał Różewicz. Mam nadzieję, że ponownie triumfuje.
    • Oto jedno z moich opowiadań! Proszę o ocenę i konstruktywną krytykę! Pozdrawiam wszystkich! KAWA Sufrimiento kochał Sofferenzę. Podobał mu się jej uśmiech. Kiedy go widział zapominał o wszystkim. Nie pamiętał jak się nazywa, gdzie mieszka, ile ma lat. Sofferenza wiedziała o tym. Dlatego tak często się uśmiechała. Pewnego dnia oboje poszli na zakupy. Przed wyjściem do sklepu zrobili listę sprawunków. Na niewielkim skrawku papieru, źle zatemperowanym ołówkiem Sufrimiento za...
    • Romans(15)

Chcę kupić mojej Mamie w prezencie książkę: romans, ale taki "na poziomie", coś w stylu "Kobiety w bieli" albo "Pani Bovary", najlepiej rozgrywający się na tle historycznym. Harlekiny itp. odpadają. Pomocy! Macie jakieś pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się