Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      biel

biel

(36 wyników)
    • myslę, że bedzie w tym sezonie niemały "biały" konflikt. Króluje biel i na ślubach będzie nie lada kłopot by nie wyglądać jak panna młoda. Sama mam imprezę i planuję białą lub off-white sukienkę do ziemi i z dużym dekoltem na plecach ale pocieszam się tym, że: 1. będzie to przyjęcie bo ślub z suknią ślubną bedzie w Hiszpanii, 2. zamierzam dodac czarne dodatki (buty pasek), cos jak Olejnik. Jakoś innego "kolorowego" koloru nie widzę a z kolei zestawienie z czarnym wydaje się trochę banalne....
    • Hejka!!! Dziewczyny-pomocy!!!! Mam zaproszenie na wesele kolezanki z pracy i mam pewien dylemat-czy wypada zalozyc sukienke koloru bialego? Wesele jest w maju i pewnie bedzie cieplo,ale slyszalam,ze na slubie powinna tylko panna mloda wystepowac w bieli.... Bo radzicie? Dzieki! ewelina
    • nieprawda ze wszystkim w bieli jest do twarzy.Uwazam ze odziez biala jest kiczowata, moga byc biale akcenty ewentualnie tlo lub dodatki, biale buty i torebki sa koszmarne.No mga byc sandaly lub sporty inne nie do przyjecia.
    • Patrz temat :), ostatnio coraz częściej widuję dziewczyny/kobiety powystrajane całę na biało. Co o tym myślicie? Podoba się wam ten styl?
    • czarny z białym to moje lubione zestawienie. a co sadzicieo dodaniu do tego ecri (lub kremowego) Pasuje? czy biel i kremowy naraz nie za bardzo? wydaje mi sie ze biel traci wyraz przy kolorze kremowymm a kremowy wyglada na pozolkniety moze sie myle jakie sa wasze wrazenia?
    • Drogie forumowiczki, idę w czerwcu na wesele. Muszę ubrać spodnie, a że zapewne będzie już ciepło, to pomyślałam o białych i jakiejś tunice w innym kolorze. Ale czy biały kolor nie jest zarezerwowany dla pani młodej? Co prawda góra stroju nie bdzie biała, ale mimo to mam wątpliwości... Nie jestem wirtuozem mody, a nie chciałabym popelnić jakiegoś faux pas. Może Wy mi coś doradzicie? Z góry dziękuję za pomoc.
    • Lubię kombinację czerni i bieli, taką bardzo klasyczną jak i w połączeniu z wzorami typu pasy, kwadraty i inne geometryczne wzory, no nazwijmy to op art ... Modne czy nie, mnie się podoba i śmiem twierdzić, że dobrze w tym wyglądam. Zwykle gdy zakładam tego typu ciuchy nie ryzykuję mieszania w to innych kolorów, wzorów, itp. w obawie, że przedobrzę. I tu mam pytanie: czy można, Waszym zdaniem, urozmaicić to czymś tak by grało i nie wyglądało kiczowato? Mam tu na myśli inne kol...
    • koszul, koszulek, topów czy jak to zwał? Czy proszki do białego się sprawdzają? Czy wybielacze nie niszczą tkanin? Mój chłop dostal niedawno od mamy podkoszulek :), snieznobialy - w porównaniu z nim moje biale koszule i koszulki powinnam prac z kolorami, i to na dodatek szarymi:( Macie tajemne sposoby? Podpowiecie? Pozdrawiam prawie o północy:)))
    • Witam! Mam pytanko czy wypada na wesele iść w białej sukience.Słyszałam że jest to kolor zarezerwowany tylko dla panny młodej. Jestem zaproszona na wesele i mam świetną białą sukienkę.Jest prosta lekko za kolana,dopasowana,na grubszych ramiączkach które na plecach się krzyżują.Proszę doradźcie bo jeśli nie pasuje biel muszę zacząć rozglądać się za czymś odpowiednim. Pozdrawiam
    • witam wszystkich. Dzis jestem ubrana na biało- czarno( czarne buty,rajstopy, spódnica i bluzka i biay sweterek z czarnymi lamówkami) rano było ok. a teraz wydaje mi się strasznie nudno. Czym to ożywić, jakie dodatki?
    • Nie wiem czy dobrze oceniłam swój typ urody w jakimś netowym teście ale jeśli dobrze to wychodzi na to, że jestem 'panią lato'. Niestety, to co przeczytałam dalej lekko mnie załamało. Według tych kryteriów powinnam nosić same pastele, rozmyte kolory. Zrezygnowac z ulubionej czerni i bieli i w ogóle intensywnych kolorów. Czy któraś z Was może na własnym przykładzie potwierdzić, że naprawde warto kierować się tego typu testami i radami? Wybieram się na duże zakupy ubraniowe i już ...
    • prosze ocencie ten jacket dla mojej zony : tnij.com/cjqqe
    • dawno nie byłam na zakupach ale wybieram się niedługo stąd pytanie-jakie kolory teraz dominują? sądząc z "magazynów shoppingowych" powinno byc dużo złota, bieli i granatu, ale czy tak jest w rzeczywistości?
    • co o tym myslicie? mnie sie do tej pory bialy kojarzyl z letnim poobiednim spacerem albo plaza. mam swietna biala spodnice i pasujaca do tgo biala bluzke w czerwone ciapki. od kiedy bialy kroluje w modzie moze takie polaczenie wcale nie wygladaloby nie na miejscu w klubie/dyskotece? widzialyscie kogos tak ubranego?
    • Błagam tylko nie czerń i biel :/ photos.allegro.pl/photos/oryginal/86/8605/860523/86052333
    • chce zalozyc biala sukienke o prostym kroju (styl lat '60) - dekolt lekko lodkowaty, dlugosc do kolan, raczej dopasowana. do tego czarne buty z migdalowym noskiem w stylu retro (mniej wiecej takie: img1.aukcjoner.net/images/4/6/2/107928_f.jpg ale czarne z kokardka z boku przy piecie), do tego czarna, prosta kopertowka i czarny, szeroki pasek w pasie. ktos zasial we mnie ziarenko niepokoju, ze na slub w bieli i czerni nie wypada sie pojawiac.. ale czy taki zestaw przejdzie?
    • Mam zamiar kupić białą, sięgającą kolan, roszerzaną na dole spódnicę z białej, grubszej bawełny (na podszewce). Na spódnicy są duże białe wzory zrobione dość grubym haftem (kolor identyczny jak tło). Zastanawiam się, co dokupić na górę, żeby było elegancko (zestaw na popołudniowy ślub kuzynki). Jaki kolor? Fason? Będę wdzięczna za pomysły.
    • Ehh mam zakupowy dylemat... Ujrzałam dziś fajna torebke, skorzana, ciekawie skrojona , subiektywnie mi sie podoba.Ale , ale... ona jest koloru biel przełamana ecru.I sprawdzałam nie występuje w innej wersji kolorystycznej.Przyznam ze powyzsze sprawia ze trace pewnosc nie wiem czy kupic , bo torebki generalnie moga byc jak dla mnie kolorowe a juz najlepiej czarne ale tak jasna skorzana yyy? Czy wy kupiłybyscie fajnie skrojoną torebke w takim kolorze?
    • Przymierzalam bialy zakiet i zdzwilo mnie to, ze jakos nie pasowal do reszty moich ciuchow. Chyba kupie bezowy, a wydawalo mi sie, ze bialy jest uniwersalny. Moze byl zbyt bialy?
    • Podobno jestem typ urody zima. Mam ciemne włosy, brwi, oczy- kolor czarno brązowy i bardzo jasną cere, słabo opalająca się. Mam jedną wade urody- cienie pod oczami od pracy przy komputerze, z którymi walczę, ale nie bardzo mi to wychodzi. W ubraniach typowo letnich, jasnych, lnianych wyglądam bardzo nijako, mało wyraziście, blado, ogólnie nieciekawie i jeszcze te cienie pod oczami. Dobrze sprawdza się połączenie- jasne, białe spodnie- czarna bluzka u góry, ale w te upały noszenie czarnych b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się