biel

(4 wyniki)
  • No właśnie, facet chciał być taki dobry i zrobił pranie, wrzucił moje śnieżnobiałe krótkie spodenki do pralki chyba ze wszystkimi swoimi czerwonymi koszulkami <wrrr> Spodenki nie są już białe;[ Bo to ta pralka jest zła. Co robić, co robić?
  • Bede musiala zmienic aparat i mam w zwiazku z tym pytanie. Jaki najlepiej kupic do fotografowania bizu z tymi wszystkimi bielami itp (pewnie rowniez bedzie uzywany do fotografowania stanikow do sklepu...). Moj malz sugeruje mi olympus FE 4030, tak jak patrze po necie co ten aparat ma to niby wydaje sie byc ok, bajery sa, jest maly i kompaktowy. Ale tak w gruncie rzeczy nie widze nic na temat tak naprawde interesujacych mnie funkcji... Pomocy.. Malz mnie pogania ze mam podjac decyzje dzis.
  • Mój typ urody to zima- ten śródziemnomorski- z oliwkową cerą i ciemno-brązowymi oczami i włosami. Zawsze nosiłam ciemne spodnie (zwykle granatowe dżinsy) bo jasne jakoś mi nie pasowały. Jednak ostatnio w szale zakupowym kupiłam sobie dżinsy rurki w takim kolorze: www.sugareestitches.com/fabrics/Cord_NW_Pale_Blue.jpg . Leżą super, tylko niestety jakoś nie udało mi się do tego koloru przekonać i nie wiem za bardzo do czego je nosić. I tu prośba do was: z górami o jakich kolorac...
  • Mam prośbę do forumek zajmujących się robieniem zdjęć - poradźcie mi, jak robić zdjęcia makijażu, żeby oddawały rzeczywistość? Intensywność kolorów, szczegóły itd. Matowe cienie wyglądają blado, perłowe czy metaliczne - odbijają światło i w ogóle słabo widać kolory i przejścia między nimi, nie mam pojęcia, jak się za to zabrać, mój małżonek niby też coś tam cyka, nawet ładnie, ale makijaż nieszczególnie mu wychodzi... Mam aparat Canon Powershot S3iS, jeśli to coś pomoże...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się