biel

(63 wyniki)
  • Dziewczyny, Szukam butów w kolorze naturalnej bieli na 5 cm obcasie. Niestety ale jest straszny problem bo białe buty do sukni w kolorze naturalnej bieli są zbyt jasne, ecrue zbyt ciemne. Buty muszą mieć 5 cm bo do takiej wysokości właśnie skracana jest suknia. Moja suknia to calais i nie chciałam jej przytłaczać kolorowymi butami. Proszę pomoc :)
  • No właśnie. Jestem blondynką o jasnej karnacji. W salonie powiedziano mi, że korzystniej wyglądać będę w kolorze śmietankowym, a nie śnieżnobiałym. Czy jednak sukienki o takiej barwie nie wyglądają nieświeżo, jak lekko przybrudzone? W salonie sztuczne światło i sukienka po wielu przymiarkach, więc ocenić trudno...
  • Dziewczyny co myślicie o sukienkach w kolorze złamanej bieli? Czy łatwo można dobrać do nich dodatki? W jakim kolorze powinien mieć koszulę i inne dodatki Pan Młody? Ja myślę o zakupie modelu Piramide z kolekcji la Sposa w takim własnie kolorze ale zastanawiam sie czy za bardzo sobie nie utrudnię życia z doborem i szukaniem dodatków. Co Wy myślicie?
  • Moja druga polowka widzi sie tylko w bialej koszuli. Ja bede miala suknie w kolorze "perly" - taka zlamana biel. Co o tym sadzicie?
  • Proszę o pomoc!!! chciałabym odkupić tanio od kogoś lub kupić buty do sukienki San Patrick - złamana biel, perła.
  • Wybieram się na wesele (jako gość) i mam pytanko :)Czy mogę się wybrać w takim stroju: biała bluzka, zapinana jak gorsecik i białe spodnie, z lejacego materiału z leciutkimi czarnymi paseczkami (paski jakby nitką wyszywane, zresztą pewnie wiecie o co chodzi, bo spodni tego typu teraz pełno:), albo zamiast spodni biała spódniczka tego samego typu. Ot taki biały kostiumik:) Czy nie za dużo tej bieli? W sumie w niczym nie przypomina to sukni ślubnej Panny Młodej, ale nie wiem czy t...
  • Jak zasugerować pewnej pannie, która uparcie przychodzi w białych sukienkach na wesela, że nie bardzo wypada? Nie chcę jej obrazić, ale dość głupio to wygląda gdy na weselu są dwie panny młode. I nie chodzi mi tu o jakiś kostiumik czy garsonkę ani letnią sukieneczkę, bo to by nie było takie dziwne. Dziewczyna na jednym weselu była w białej rybce którą spokojnie mogłaby założyć młoda, a na innym weselu wystąpiła w dużej balowej sukience z tiulami popodpinanej (obie białe). Na pierwszy r...
  • Moja świadkowa ma zamiar ubrać białą i długą sukienkę (z jej osobistego wesela, miała sie w nią przebrac po północy, ale w końcu zapomniała). Trochę mnie to zadziwiło- myślałam, że ten kolor jest zarezerwowany dla panny młodej. Będzie się myliło, kto ślubuje. Myślicie, że powinnam ją poprosić oz mianę kreacji?
  • No tu już lepiej. Ladne suknie, ladne i uśmiechnięte dziewczyny, ladne zdjęcia.
  • Witam wszystkie dziewczyny:)Wymarzylam sobie delikatny i subtelny bukiecik w pastelowych kolorach-biel,moze ecru(lub odmiana bezu)plus duzo zieleni-z tym,ze chodzi mi nie o typowa zielen(np.liscia paproci czy innych uzywanych do kompozycji kwiatowych lisci)ale o bardzo jasniutka zielen,taka pastelowa.I tu BRADZO PROSZE o porade-jakie znacie kwiaty,pnacza,liscie itp itd,ktore maja yakie wlasnie odcienie??Jestem kompletnym kwiatowym laikiem a na setkach zdjec nie znalazlam nic podobnego.P...
  • Macie do wyboru wiązankę ślubną jednokolorowa np. biała i różno-kwiatkowo- kolorową(zakładając, że obie Wam pasują) - którą wybieracie? Ja wolę minimalistyczną:-)
  • Cześć :) Mam taką zagwozdkę. Powiedzcie mi, jak byście odebrały pannę młodą w niebieskiej sukience? Kolorowe suknie są w polskiej tradycji od bardzo dawna, dopiero na początku XX w weszła moda (bodajże z Francji) na suknie białe. U mnie w rodzinie wielkiego szoku bym nie spowodowała, bo zasadniczo rodzina składa się z ludzi tolerancyjnych, a ja jestem traktowana jak delikatny ekscentryk. Ale trochę chyba by było szkoda pięknych zdjęć ślubnych w bieli, ogromnej sukni z wielką spó...
  • Witajcie, mój ślub zaplanowany jest na październik, małymi krokami wszystko idzie ku całości, ale nie mamy wybranej jeszcze kolorystyki. Jest w tym mały problem, ja osobiście chciałam niebieski + czerwień i biel, ale mój M powiedział, że to zimny kolor i nie chce:( poszłam na kompromis bo wiem,że nie lubi niebieskiego a to ma być the best day dlatego ostatnio wspólnie postawiliśmy na złoto + bordo+ biel. Póki co wyobrażam sobie białe obrusy, na środku organaza jak w linku moda.allegro.pl/or...
  • Jaki nietypowy, skromny bukiet i jakiego koloru kwiaty do sukni koloru złamana biel - perła ???
  • Wiem,że w zasadzie tego nie widać pod suknią, ale jaki kolor radzicie? Mam ponczochy ecru, a pani w salonie doradziła, zeby zdecydować sie na naturalny jasny, najardziej zblizony do naturalnego koloru skóry. W sumie moze cos w tym jest bo chyba troszke dziwnie wyglada jak sie ma odkrte ramiona (musniete brazem) i blade nogi. JAkie są wasze doswiadczenia i opinie?
  • Wczoraj bylam na czyms w rodzaju prostej analizy kolorystycznej. Wyszlo, ze jestem typem cieplym (jesien). Sprawdzam sobie kolory dla jesieni i jakos nie widze zadnych odcieni bieli, nawet nie ma ecru. Czy w bieli kazdemu do twarzy? Jaki kolor miala wasza sukienka?
  • Dziewczyny czy do czarnego garnituru i szaro-srebrej kamizelki pasuje koszula w kolorze złamanej bieli (śmietankowy) ? Ja mam sukienkę w kolorze złamanej bieli ...
  • Znalazłam suknię jaką chciałam, a przynajmiej bardzo się sobie samej w niej podobam, a to juz baardzo dużo ... tyle, że nie mogę się zdecydować czy zamówić ją w ecru czy w kolorze białym Oto ona: www.suknieagnes.pl/k2007/07p-4-1.html (z boku po prawej tronie, jest jeszcze przyczeopiny kwiatek, czy coś takiego) Niestety w salonie mierzyłam tylko w ecru, takim ciepłym, wpadającym troszkę w złoto i wydaje mi się, że pasował mi ten kolor. Jednak zawsze marzyłam o pięknej białej sukn...
  • Moja córka zamówiła w sanonie Madonna suknię Rondalla (San Patrick)w kolorze krem . Po przemyśleniu i za radą koleżanki chce zmienić kolor na śnieżno biel. Panie z salonu upierają się i nadal namawiają na kolor kremowy- złamana biel. Według córki kolor ten wyglada jak po paru praniach, nieświeży. Proszę o opinie w tej sprawie. Kto ma rację? Czy któraś z Pań miała taką suknię i w jakim kolorze.
  • wiem, ze wątek sukien sie powtarza, ale musicie wybaczyc...i mam nadzieje, ze spojrzycie swoim doswiadczonym okiem, doradzicie... slub w czerwcu, poszlam do salonu a panie mowia ze w ciagu tygodnia musze zamowic sukienke!! jestem w wielkiej kropce, bo nie mam tej wymarzonej, wysnionej...i mierzylam tylko 8 egzemplarzy :(:( chyba wole elegancka, prosta, niektorzy powiedza, ze co druga osoba ma taka, ale...zle sie czuje w strojnych ubraniach. mierzylam w salonie ONA, wybralam 3 modele......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się