-
Dziewczny, nie mogę zalogować się na stronie www.biel.com.pl Najpierw się zarejestrowałam (wczoraj), a dziś nie mogę się zalogować, a bez tego nie przejrzę oferty. Macie takie problemy? Możecie mi pomóc?
Dziękuję
-
zabijcie mnie jeżeli się mylę, ale absolutnie nie widzę żadnego wątku o tym
sklepie internetowym. ofertę mają imponującą, z dostępnością podejrzewam
gorzej, ceny dość wygórowane, ale zamówić coś choćby na próbę warto.
miała któraś z was do czynienia z tym sklepem?
pozdrawiam!
-
(Do wykasowania, rzecz jasna ;).
Wiem, że zazulla i limonka kupowały Vodka Martini stąd moje pytanie - CHOLERNIE chcę tankini Vodkatini ;) tyle że 70G nie ma - czy w zwiazku z tym rozsądnie będzie kupić 75F czy efekt będzie zdecydowanie niefajny? Nie chcę obciskajacego stroju z wyciśniętymi fałdkami, stąd moje rozgrzeszenie dla 75.
Poza tym te giga-doły Freyi - na 105cm w biodrach (a będzie mniej bo zawsze w lato sporo chudnę) wziąć M czy zaryzykować S?
(poza tym chcę kupić w biel.com....
-
Chciałam was zapytać o wasze bieliźniane kolory - ale nie tylko takie, które lubicie, ale też takie, których właśnie zdecydowanie nie lubicie.
Przechodzicie przez różne kolorystyczne fazy typu - klasyka - ekstrawagancja - klasyka, czy w swoich preferencjach macie miejsce dla różnych opcji równocześnie? Albo właśnie którejś jesteście wierne? A zestawienia kolorów - macie takie, które was zdecydowanie drażnią? Albo które się wam zdecydowanie opatrzyły? Pastele czy ostre kolory? Czyste kontrast...
-
Ja mam ten problem, że zawsze jak idę do sklepu to te babki dają mi staniki z
ogromną ilością koronek, haftów, aplikacji, tak, że wyglądają jak beza.
Znacie firmę, która robi fajne, kolorowe biustonosze w których nie będę się
czuć jak stara baba? ostatnio znalazłam w necie kostium avocado
www.avocado.com.pl/show.php?nazwa=bibafuksja&
myslałam że znalazłoby się też coś podobnego wśród staników, ale się myliłam.
wszędzie czarne, różne wariacje na temat bieli, czasem czerwone, czasem...