Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      biel

biel

(11 wyników)
    • mam problem z bluzka - ubrana raz i chyba do smieci bedzie trzeba wyrzucic :-( bluzka ma rekawki i u u gory biały kołnierzyk, a sweterek jest szary i wypralam w rekach i z bialych czesci powstaly takie szare. może macie jakies sposoby? w vanishu juz moczylam i nic...
    • Chodzi mi o białą bieliznę, koszulki. Zauważyłam, że nie są już tak białe jak dawniej. Piorę je w Persilu do białych rzeczy. Co polecacie na odzyskanie utraconej bieli?
    • moje białe prześcieradła są szarawe :( moje białe bluzki są żółtawe :( a wolałabym białą biel ;) czy znacie sposób na przywrócenie bieli jej śnieżnobiałego odcienia? coś mi się kojarzy z gotowaniem, ale w czym? w sodzie? w soli? w occie? a co z rzeczami, których nie można poddawać wysokiej temperaturze? będę wdzięczna za sprawdzone rady pozdrawiam ;)
    • cleverwhite- Kazdy z nas marzy o białym usmiechu jednak cleverwhite nie moze spełnic tego marzenia:-(( nakładki wykonane z tworzywa przypominajacego pianke nie pokrywaja całego łuku zebowego a sam zel poprostu nie wybiela koncze juz 4 zabieg a opakowanie zapewnia 5 zabiegow no i efekt jest bardzo mizerny by nie napisac brak efektu:-(((( szkoda pieniedzy:-(((((
    • Przez przypadek wyprałam biały biustonosz w pralce z innymi ubraniami...:( Zrobił się jasno popielaty, moczyłam go całą noc w duzej dawce Vanishu i nic...Są jakies szanse jeszcze...??
    • czy da się wogóle?, słyszzałam, że ocet jest dobry, ale czy nie niszczy?
    • Co zrobić by bielizna była wciąż śnieżno biała ? Po kilku praniach jest niestety szarawa. Czy da się jakoś w cudowny sposób odzyskać przepiękną biel u tej co już zszarzała
    • Biel moich firanek pozostawia wiele do życzenia.Poradźcie mi,proszę jakich środków używacie.
    • Witam, mam troje dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zrezygnowalam juz z proszku niemowlęcego i szukam takiego , który poradzi sobie w plammami na ubraniach moich pociech... Doradźcie mi sprawdzony proszek, który odświerza biel oraz spiera plamy z jedzenia oraz trawy i błota. Czy zawsze trzeba najpierw namaczać, bo nawet najdroższy porszek takich zabruszeń nie usunie( tak uważa moja mama)? A co z bielą, czy tylko wybielacz , a może nowy wizir, samam juz nie wiem???.... Aha, prób...
    • czy ktoś zna skuteczny sposób aby przywrócić biel biustonosza?
    • jak przywrócić biel zszarzałym firanką?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się