Gość: poszukiwacz IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.07.04, 15:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukiwacz Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.07.04, 15:33 cos za szybko sie wyslalo... poszukuje sprawdzonego, przyzwoitego noclegu (pokoj koniecznie z lazienka) w Zakopcu nie dalej niz 500 m od Krupowek prosze o namiary i z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:58 Nietsety mam dla ciebie chyba zla wiadomosc, bo ja rezerwowalam kwatere dla siebie w zakopcu na polowe sierpnia i wszystko co znalazlam na necie ( oferty) jest zarezerwowane!!! Wykonalam mnostwo tele az sie udalo ale do Krupowek mam 10 min. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxxx Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.chello.pl 24.07.04, 19:06 Chcesz chodzić po górach czy po Krupówkach? Chyba lepiej jest mieć bliżej w góry niż do sklepu...Snobizm kwitnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 25.07.04, 21:57 W gory jezdze od wielu lat, zazwyczaj mieszkam na obrzezach, blizej szlakow, poniewaz aktywnie spedzam tam czas, ze znajomymi schodzilismy gory wszesz i wzdluz!!!! Tym razem jade z osoba chora, ktora nie moze duzo chodzic, ma chec mieszkac blisko centrum, aby byc wsrod ludzi i moc pochodzic po stolicy Tatr! NIe znasz sytuacji nie komentuj! Reszcie bardzo dziekuje za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum IP: *.4web.pl 24.07.04, 17:10 wczoraj wróciłam z zakopca i moja rada jest taka szukaj kwatery dopiero na miejscu, jest sporo łapaczy na dworcu i w jego okolicach a na domach pełno ogłoszeń, znajdziesz jak nic, bo cały czas są wolne miejsca, nie warto telefonować, bo nie wszyscy się reklamują a oferty w necie to zaledwie 10% wszystkiego co znajdziesz w zakopcu, powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś