Dodaj do ulubionych

kwatera -Zakpane - blisko Centrum

IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.07.04, 15:30
Obserwuj wątek
    • Gość: poszukiwacz Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.07.04, 15:33
      cos za szybko sie wyslalo...
      poszukuje sprawdzonego, przyzwoitego noclegu (pokoj koniecznie z lazienka) w
      Zakopcu nie dalej niz 500 m od Krupowek
      prosze o namiary i z gory dzieki
      • Gość: sun Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:58
        Nietsety mam dla ciebie chyba zla wiadomosc, bo ja rezerwowalam kwatere dla
        siebie w zakopcu na polowe sierpnia i wszystko co znalazlam na necie ( oferty)
        jest zarezerwowane!!! Wykonalam mnostwo tele az sie udalo ale do Krupowek mam
        10 min. Pozdrawiam
      • Gość: Xxxxx Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.chello.pl 24.07.04, 19:06
        Chcesz chodzić po górach czy po Krupówkach? Chyba lepiej jest mieć bliżej w
        góry niż do sklepu...Snobizm kwitnie !!!
        • Gość: poszukiwacz Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum- PILNE!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 25.07.04, 21:57
          W gory jezdze od wielu lat, zazwyczaj mieszkam na obrzezach, blizej szlakow,
          poniewaz aktywnie spedzam tam czas, ze znajomymi schodzilismy gory wszesz i
          wzdluz!!!!
          Tym razem jade z osoba chora, ktora nie moze duzo chodzic, ma chec mieszkac
          blisko centrum, aby byc wsrod ludzi i moc pochodzic po stolicy Tatr!
          NIe znasz sytuacji nie komentuj!
          Reszcie bardzo dziekuje za informacje
          pozdrawiam
    • Gość: mika Re: kwatera -Zakpane - blisko Centrum IP: *.4web.pl 24.07.04, 17:10
      wczoraj wróciłam z zakopca i moja rada jest taka szukaj kwatery dopiero na
      miejscu, jest sporo łapaczy na dworcu i w jego okolicach a na domach pełno
      ogłoszeń, znajdziesz jak nic, bo cały czas są wolne miejsca, nie warto
      telefonować, bo nie wszyscy się reklamują a oferty w necie to zaledwie 10%
      wszystkiego co znajdziesz w zakopcu, powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka