oooonnnaaa 13.12.05, 17:57 hej mój facet - jesteśmy ze sobą 4 lata ma brata bliźniaka. mam ogromną ochotę kochać sie z nim, wydaję mi się że on również. myslę ze prędzej czy później wylądujemy razem w łóżku. co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: didi Re: brat bliźniak IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.12.05, 18:08 hahah jesli chodzi o ciało to pewnie tacy sami, wiec co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa Re: brat bliźniak IP: *.orange.pl 13.12.05, 18:38 Zapros do lozka obu blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: brat bliźniak IP: *.telpol.net.pl 13.12.05, 19:03 ja bym powiedziała temu z którym jestes ze niemzoesz juz nim byc bo jestes szmata która leci za kazdym który jej sie podoaba i na którego ma ochote i zeby lepiej cie zostawił bo z taka to przyszłosci niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka353 Re: brat bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:06 Jesteś beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: brat bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:26 i właśnie przez takie jak ty dziewczyny mają opinie delikatnie mówiąc łatwych :/ źle ci z tamtym z którym jestes od 4lat ze szukasz nowych wrażeń?!w ogóle chore jest to ze ty masz jakis dylemat czy isc sie bzykać z innym współczuje twojemu facetowi naprawde:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: brat bliźniak IP: *.neverhood.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:15 raz się żyje!!spróbujcie!!skoro ten drugi tez ma chęć na Ciebie...zawsze to mozesz powiedziec,ze sie pomylilas;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1jujka1 Re: brat bliźniak 14.12.05, 14:26 stworzcie trojkacik....i zajmij sie bardziej jego braciszkiem a jak cos to swojemu powiesz ze sie pomylilas ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: brat bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:04 wiesz ze zdradza sie i mysla no nie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś