-
Czy ktoś wybiera się do Chorwacji ? Mam namiary na spanie za 10 euro od osoby .Sprawdzone miejsce .Domek w Sukośanie 12 km od Zadaru .Dwa pokoje ,kuchnia wyposażona w meble kuchenne i naczynia ,mikrofalówkę ,lodówkę .,łazienka z pralką ,ubikacja.Bardzo czysto ! Przemili Chorwaci .Dojazd -1250 km na miejsce z Wałbrzycha .
-
Witam
Ze względów rodzinnych muszę zrezygnować z wyjazdu do Chorwacji od 15-06 . Aprtament jest zarezerwowany dla 6 osób. Koszt 3000 tys .za cały apartament( 6 osób) .Cena obejmuje 14 noclegów + 2 gratis w wilii.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt.
-
Czy ktoś był w Chorwacji własnym samochodem? Chodzi mi o trasę, czy jest
ciężka i na co trzeba zwrócić uwagę?
-
kto jechal do chorwacji z mamojoze szczawna zdroju a, kto jechal tez
do chorwacji z biurem p. górnickiego?prosze o opinie tych biur
-
mam pytanie, czy ktoś może jechał do Chorwacji (Podaca) za
pośrednictwem bióra podroży MAMAJO ze Szczawna? Proszę o opinie o
pobycie, kwaterach, wyżywieniu. Serdeczne dzieki
-
Zamierzam wybrać się wraz z rodziną samochodem do Chorwacji. Proszę o wszelką pomoc internautów z doświadczeniem tzn. dojazd, wynajem w miarę tanich kwater na miejscu, region do którego najlepiej się udać.
-
Czekam na jakies opinie :)
-
jak w temacie
-
Szczerze odradzam usługi biura turystycznego niejakiego pana Górnickiego. Być może jeszcze kilka lat temu oferował atrakcyjne wczasy, dziś wygląda to jednak inaczej. Oprócz obrzydliwego jedzenia (przez cały tydzień to samo w innej postaci, produkty fatalnej jakości)i absolutnego braku jakiejkolwiek organizacji, mogą poszczycić się tupetem, arogancją i bezczelnym podejściem do klienta. Pracownicy biura wciąż tkwią w dziwnym przekonaniu, że to klienci są dla nich, a oni dla klientów. Do końca ż...
-
Tak jak w temacie