chorwacja

(7 wyników)
  • Rodzinny dramat podczas wakacji w Chorwacji. Polskie małżeństwo zostawiło 6-letnią córkę w samochodzie na 45 minut. Upał był tak wielki, że dziecko doznało ciężkiego udaru. Dziewczynka przebywa obecnie w szpitalu, jest w ciężkim stanie, ma ograniczony kontakt z otoczeniem. www.tvn24.pl/0,1710577,0,1,pojechali-do-chorwacji--zostawili-corke-w-aucie-doznala-udaru,wiadomosc.html Nóż się otwiera w kieszeni, gdy się takie rzeczy czyta. Dziecko im pewnie przeszkadzało podczas formalności więc z...
  • Czołem:) Dziś nasi szczypiorniści, czyli piłkarze ręczni, zagrają z Chorwacją. Mecz półfinałowy mistrzostw Europy, a stawka, wiadomo - finał. A skąd "szczypiorniak"?.... "- Panie, to nie żadna piłka ręczna tylko szczypiorniak. Nauczcie się wreszcie w tej Warszawie. Tam, gdzie stoi ten czerwony budynek był dawniej obóz jeniecki. I więźniowie, legioniści Piłsudskiego zrobili piłkę ze starych szmat, gazet i zaczęli w nią grać. Szkoda było butów, więc grali boso, piłkę rzucal...
  • Czołem Ludziki Salonowe:) Przed reprezentacją Polski wielka bitwa. Ostatnia bitwa wojny zwanej Euro 2008. Dwie pierwsze potyczki udane słabo, a wynik całej kampanii poznamy po starciu z Chorwacją. Cóż, mawiają że nadzieja jest matką głupich , tyle że co nam pozostaje. Mieć nadzieje, trzymać kciuki i liczyć na futbolową magie, dzieki której czasem słaby i gorszy tłucze w meczu mocnego i lepszego. A do tego zaistnieje szczęśliwy zbieg okoliczności.... Żeby nie szukać daleko. ...
  • Czołem:) Dziś o godzinie 20.30 dzielni i nieobliczalni piłkarze ręczni pod wodzą Pana Bogdana Wenty grają mecz z Chorwacją. Półfinał mistrzostw świata w piłce ręcznej. – Będziemy jak gladiatorzy na arenie, sami przeciw wszystkim – mówi trener Bogdan Wenta. Sami przeciw Chorwatom, najlepszej drużynie turnieju, przeciw ich fanatycznym kibicom. "Chorwacka drużyna na razie nie zatrzymała się nawet na chwilę. Wygrała wszystkie osiem spotkań w turnieju. Ci, którzy gra...
  • Czołem:) Idąc do kina zgadzamy się, aby wprowadzano nas w błąd. Poniżej macie ciekawy tekst autorstwa Pana Jacka Szczerby o filmowych małych i wiekszych ... oszustwach: "- Najwięcej udawania było przy "Stawce większej niż życie" (1967) - mówi reżyser Andrzej Konic. - Czwarty odcinek - "Café Rose" rozgrywa się w Stambule. Jest tam scena, w której Kloss idąc ulicami tego miasta przechodzi przez wschodni targ. To było kręcone w Gdańsku, przy murach Barbakanu. Zatrudniliśmy ze...
  • łatwo nie będzie :) - Austria - Chorwacja - Niemcy i Polska kiedyś z Niemcami trzeba wygrać po raz pierwszy . "Trudno nie wierzyć w nic" :)
  • obstawiamy wynik? czy 1:4 jest zbyt pesymistyczny?? Anglia gra z Chorwacją i własnie się rozpoczęła 2 połowa (na eurosporcie leci) i nadal 0:0. Chorwacja ciśnie i ma duzo więcej sytuacji niż Anglia. Mąż coraz bardziej nerwowy i właśnie się pyta 'gdzie jest Sven???'. I tak go zaraz wygodnię. z Czuba najlepszy komentarz: sport.gazeta.pl/sport/1,74735,3679437.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się