Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      chorwacja

chorwacja

(6 wyników)
    • Wybieram się latem do Chorwacji i jestem ciekawa, czy można kupić tam jakieś przyjemne (balsam, masło do ciała, krem z filtrem, kremy do rąk, stóp) kosmetyki chorwackiej produkcji? Piszę przyjemne, nie chodzi mi o np. wysoką skuteczność przeciwzmarszczkową ale o przyjemność używania.
    • W tym roku mam zamiar spędzić uroczy tydzień w Chorwacji, nigdy jeszcze nie byłam na urlopie w tak gorącym klimacie i nie wiem, z jakim filtrem krem będzie dla mnie odpowiedni. Zaznaczam, że mam jasną cerę, blond włosy i raczej ciężko się opalam, który kosmetyk możecie mi polecić?
    • Wyjeżdżam na dwa tygodnie do Chorwacji od 15 lipca. Jaki powinnam zabrać ze sobą filtr? Mam skórę "brzoskwiniową" czyli nie całkiem bladą ale też mulatką nie jestem :) Zastanawiam sie czy 15 może być, a w pózniejszych dniach 4? Może ktoś był i mi poradzi? Pozdrawiam.
    • Wybieram się na urlop na Chorwację. Mam dylemat jakie kosmetyki zabrać ze sobą i w ogóle nie orientuję się co zabrać do opalania. Mam śniadą karnację, ciemne włosy, ale delikatną cerę, czy kosmetyki z filtrem 20 będa odpowiednie, czy powinny mieć niższy faktor jeśli chcę się opalić. Bardzo proszę o odpowiedż,. jesteście dla mnie wyrocznią w kwestii urody i jej pielęgnacji Z góry dzięki.
    • Witam, na poczatku maja wyjezdzam na 2 tyg. do Grecji i Chorwacji. Jadę służbowo, ale na pewno uda mi się wygospodarować trochę czasu na plażowanie. W związku z tym mam do Was prośbę - doradźcie, jak przygotować skórę do tego wyjazdu?? Obecnie całe dnie spędzam w biurze, bo zimie moja skóra jest przesuszona - no i blada. Poza tym zwykle na wiosnę - w reakcji na pierwsze słońce - pojawia mi się na skórze lekka wysypka (zaczerwienienie w postaci drobnych kropeczek) - później przechodzi...
    • dziewczyny macie juz pewnie doswiadczenie co brac w podroz a co nie z rzeczy technicznych (jakie ubrania, ile ich, jaki rodzaj, jakie klapki) i urodowych (typu jakie filtry, ) oraz co warto przywiezc z pamiatek i np.kosmetykow narodowych:)) bede wdzieczna!:)))) jade na tydzien bede mieszkac w kwaterze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się