Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      chorwacja

chorwacja

(8 wyników)
    • Witam wszystkich - mam problem: poszukuje jak najtańszego i najlepiej bezpośredniego połączenia do Zagrzebia lub któregoś z większych miast chorwackich - moje poszukiwania zakończyły sie na kilku pozycjach jednak wszystkie są z przesiadkami (Praga albo Wiedeń) - podroż planuje na okres świąteczny (termin około 21-28.12.2007)- proszę o pomoc i jak najszybszy odzew - z góry dzięki:P
    • Witam, Chciałbym wynająć samolot z pilotem do przelotu do Chorwacji (i z powrotem) w terminie 11-25/07/09 dla 8 osób z Gdańska lub Bydgoszczy. Podobno stosunkowo tanio jest to do zrobienia. Czy może mi ktoś pomóc? apsic@poczta.wp.pl
    • chorwacja(10)

Witam, czy ktoś może mi doradzić,jak najtaniej polecieć do Chorwacji, najchętniej z Gdańska, ale na razie nie ma bezpośrednich lotów, może z jakąś przesiadką ?
    • Czy sa teraz albo beda (chodzi mi o sierpien) loty bezposrednie do Chorawcji z Polski? jakie linie, za ile?
    • No wlasnie - kto? Z tego co widze SkyEurope zrezygnowalo z polaczenia ze Splitem i Dubrownikiem. Zna ktos jakiegos innego przewoznika?
    • Kochani!!! W tym roku spędziłam urlop w Chorwacji (wyspa Hvar) Podróż autem trwała 36 godzin, koszt to ponad 2 tysiące. Bardzo proszę o poradę, czym najtaniej dolecę do Splitu. Interesuje mnie lotnisko w Warszawie, gdyż mieszkam w okolicach Augustowa. Pozdrawiam serdecznie
    • Leciał ktoś? Jeśli tak poprosze o jakieś bliższe informacje, skąd, dokąd, jakie linie i koszt :)
    • Nie mam paszportu tylko dowód tymczasowy [mam 16 lat]. Czy nie będą żądali ode mnie paszportu na odprawie? Wiem że z godnie z przepisami nie mają takiego prawa ale żyjemy w Polsce... Czy ma ktoś jakieś doświadczenie z lataniem na dowóc tymczasowy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się