Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      chorwacja

chorwacja

(7 wyników)
    • Ello, dziewczyny nie byłam od 3 lat na urlopie, planujemy Chorwację, ale zupełnie nie wiem od czego zacząć, czego szukać, może któraś z was była w fajnym miejscu w fajnej kwaterze. Chcielibyśmy się zakwaterować gdzieś na północy, z dwójką dzieci, niedaleko plaży, no i nienajdrożej :) Może któraś z was coś polecić fajnego?
    • hmm, własnie wrociłam z zaległego urlopu z KOCHANEJ Chorwacji i........ i to chyba ostatni wyjazd bo mimo cudnego słońca ( 31 stopni) i ciepłej wody w Dubrowniku,Zadarze,Splicie zrobił się monciak,sopot,do tego brud ,smród i ceny kosmos. Przykro mi to pisać ale w 90% odpowiadają za to Polacy. Dlaczego, dlatego,że strasznie śmiecą,klną,plują,targują się wszędzie więc ceny zostały zawyżone ,że niby utargował 10 kun ale przepłacił 20. Na plaży jakieś 4 panie z wycieczki a'la kołko emerytów,s...
    • Planuję, ale sie zastanawiam czy gra warta swieczki, czy sie sporo przepłaca niz autokarem? Jak tam wyglada z parkowaniem? Z młodym łatwiej nam samochodem i mnie tez byłoby lepiej z brzuchem (jeszcze niebyt pokaźnym ale zawsze). A droga jest Chorwacja? no wiecie bilety wstepu, lody itp
    • jade teraz pierwszy raz i mam mase pytan takich praktycznych, byla ktora niedawno i zechce doradzic?
    • Obciach czy wczasy elyty? Jest sie czym chwalic? Nie bijta i nie krzyczta!!! Wczoraj spotkalam znajomych, ktorzy z takich wojazy wrocili i...gadac mi sie z nimi odechcialo. Pogielo ich. Normalnie szok. Jak ludziom moze odbic.
    • Sprawa wygląda tak iż mam okazję jecheć do chorwacji (dziś cię dowiedziałam ) od 10 lipca niestety mój paszport już nieważny a i dzieć roczny więc takowego nie posiada i teraz pytanko moje czy orjętujecie się czy można wjechać na dowód osobisty bądź jakąś wizę błagam pomóżcie bo to by były wakacje wymarzome :-D jakby się udało. A zapomniałabym że termin realizacji paszportu to 28 dni :-(
    • kawa: [img]https://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif[/img] i do kawy: [img]https:// www.strykowski.net/chorwacja/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się