Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      chorwacja

chorwacja

(13 wyniki)
    • Tak jak w temacie przez które państwa sie najszybciej da dojechać, miejscowość Zadar.
    • Którędy jechaliście z Chorwacji do Chorwacji? Jak wyglądają opłaty drogowe przez kraje tranzytowe?
    • Dopiero marzec a ja już planuje wakacyjne wojaże.Marzy mi sie wypad do Chorwacji.Może jest ktoś kto tak jak ja planuje zwiedzić ten kraj??Do wakacji niedaleko a ja nie chce sie obudzić z ręką w nocniku ja w zeszłym roku.Myślę że mój Hornet podoła zadaniu.POZDRAWIAM
    • Witam wszystkich!Mam zamiar w sierpniu wybrać sie do Chorwacji.Urlop mam od 13.08.Mam GSXF600.Ktos chetny?Jestem z grodzisk maz.Tel 880-014-350.Ew prosze o porady.POZDRO
    • Czy ktoś może polecić jakieś spanie w miarę przystępne cenowo w okolicach Mikulova(Czechy)? Zdaję sobie sprawę z tego że przy granicy może być drogo w takim razie mogło by być coś wcześniej,na odcinku Brno-Mikulov. Boję się że w Austrii te ceny będą znacznie wyższe.
    • Planujemy babski wypad na moto do Chorwacji i teraz pytanie do tych, ktorzy byli - w jakim miesiacu warto jechac? W gre wchodzi koniec kwietnia, maj lub czerwiec. Tak, zeby bylo przyjemnie, bez upalow, ale jednak pare dni na plazy mozna bylo spedzic przy okazji.
    • Szukamy chętnych motocyklistów na przejażdżke do Chorwacji w weekend majowy. Wyjazd planujemy z Warszawy, czekamy na zgłoszenia, piszcie: nietyjek@poczta.fm Pozdrawiam.
    • Wybieram się z moim facetem motocyklem na przełomie lipca i sierpnia do Chorwacji, w bliżej nieznanym kieunku - może Dalmacja Północna-BIOGRAD, ale niekoniecznie. Może są tu jacyś motocykliści, najchętniej z motocyklistkami :)) chetni na wspólna podróż dwoma kółkami??? Jezdzimy Hondą CBR XX, mamy - ja 24 i on 28 lat GOHA
    • Czy ktoś się wybiera ? a może ktoś już tam był? ile zajęła Wam podróż? gdzie się zatrzymywaliście? jakieś cenne uwagi :-) ..... bo chcemy jechać :-)
    • KTO CHĘTNY NA "KRÓTKI" WYJAZD DO CHORWACJI?? START W CZAWRTEK (19 LIPCA) O GODZINIE 6:00 (SHELL SADYBA WARSZAWA). O GODZ. 9:00 DOJAZD DO KATOWIC, TU MA SIĘ DOŁĄCZYC PARĘ MOTO. DALEJ TRASA PRZEZ CIESZYN, CZECHY, AUSTRIĘ, SŁOWENIE DO CHORWACJI. WYCIECZKA BĘDZIE OBJAZDOWA. CODZIENNIE BĘDZIEMY NOCOWALI W INNYM MIEJSCU. POWRÓT W NIEDZIELĘ LUB W PONIEDZIAŁEK (22 LUB 23 LIPCA). WIĘCEJ INFO progres@eranet.pl tel. 0-602 712 200 Przemek
    • Planuje tygodniowy wypad do Chorwacji i poszukuje kompanów i kompanek planuje to na pierwszy tydzieD Lipca Jestem z Sosnowca jade Suzi GSX 600 F
    • Taak, to ten jeden wyjazd w roku, te 10 dni w ktorych nie ma laptopa a komorka moze sobie dzwonic bo ii tak jej nie slysze. 10 dni w ktorych pot leje sie za dnia a wino wieczorami. Czas dla „prawdziwych facetow” i czas, jak sie pozniej okazalao, testowania przyjazni ale... zacznijmy od poczatku... Wyjazd planowany juz w znimie. W tym roku w tygodniu „Boze Cialo” celem bedzie Grecja (pierwszy pomysl). Ilosc zaproszonych – 8 wspanialych  na swoic...
    • jedziemy 15.08.08 na Chorwację. ktoś się kieruję w tym dniu w tamten rejon?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się