chorwacja

(6 wyników)
  • Witam! czy ktoś może słyszał o możliwościach zatrudnienia się w Chorwacji. Nie chodzi mi jednak o pracę sezonową lecz na dłużej. (np. w szkolach jako nauczyciele j. obcych, praca biurowa, itp.) Pozdrawiam Kamilica
  • Zdecydowanie kupię słownik polsko -chorwacki i odwrotnie.... Tylko jakis solidny, bo z rozmówek nie sposób się uczyć... :) Prosze o kontakt na e-maila: izabella8@poczta.fm
  • Hej! Mam ogromna prośbę, czy mogę liczyć na czyjąś pomoc w nauce chorwackiego w Warszawie. W szkole grupa językowa sie nie zebrała....:( Trochę juz go umiem ale zamierzam osiedlić sie na stałe w Chorwacji i bardzo mi zależy na nauce. Pozdrawiam
  • najlepiej wraz z przyblizona cena... pzdr.!
  • witam, właśnie wróciłem z Chorwacji , zakochałem się w tym kraju , postanowiłem nauczyć sie języka ale póki co chciałbym wysłać małą pamiątkę z Polski i coś napisać po chorwacku , może ktoś mógłby mi przetłumaczyc : "Proszę przyjąć ten prezent wraz z miłymi życzeniami , pozdrawiam serdecznie " dziekuję za pomoc apacz36
  • moim największym marzeniem jest dostać sie na fil. chorwacka, jednak mimo ze bylam przygotowana w 100 % z wiedzy o Chorwacji, na rozmowie kwalifikacyjnej na UAm-ie zostalam zapytana zupełnie czego innego!bardzo mi zalezy na tym kierunku, prosze doradzcie mi, co moga spytac na rozmowie, skoro temat Chorwacji nawet nie został poruszony! Będę naprawde wdzięczna!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się