Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      chorwacja

chorwacja

(6 wyników)
    • Zebralo sie nam na wakacje przed sezonem. Z roznych cenowych kalkulacji wytypowalismy dwa miejsca: Szwedzka stolice i chorwacki kurort. Wyjazd na ok 5 dni, przelot samolotem, nocleg w hotelu. Cena (bez wyzywienia) wychodzi nam taka sama. Dzieci: rok i trzy lata. Wezmiemy jeden pojedynczy wozek. Tylko gdzie lepiej? Gdzie sie mniej umeczymy? Gdzie infrastuktura taka, ze z dzieckiem wszedzie wjedziemy i wejdziemy? Termin: koniec maja, poczatek czerwca.
    • Witam Czy ktos moze sie orientuje czy do nastepujacych panstw potrzeba miec wize lub inne podobne dokumenty: Rumunia, Bułgaria, Serbia i Czarnogóra, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina?
    • Rozmawiałam, ze znajomą z Niemiec i powiedziała, że w tym roku wyjeżdża do Słowenii. Jest tam podobno pięknie i w miarę tanio. Wcześniej myślałam o wyjeździe do Chorwacji, ale teraz już sama nie wiem. Może Słowenia to lepszy pomysł? Co o tym sądzicie? Może ktoś może mi coś doradzić? Chcemy jechać z mężem i 3 letnim dzieckiem samochodem. Serdecznie pozdrawiam.
    • Neum było piekne, ale czulo sie ze to jedyny nadmorski "kurort" Bośni. Brakowało mi tam takiego spokoju jaki można odczuć w Chorwacji... i te zniszczenia wojenne - 10 lat po wojnie, a oni nadal pragną o tym wszystkim pamietac, stoja te domu i straszą.. Ogólnie odczułam, że poziom zycia jest jeszcze nizszy niz w polsce - nie zeby mi to przeszkadzało, po prostu byłam zaskoczona. Czy ktos tez tak odczul?
    • Chciała bym pojechać z dziećmi 5 12 lat do Słoweni w przyszłe wakacje . Czy może ktoś był. Interesuje mmnie np apartament , bungalow. Najlepiej nad jeziorem , rzeką aby dzieci mogły się kapać np w górach. Z jakimiś atrakcjami Kto coś może polecić. Jeżdzę do Chorwacji przejeżdzając przez ten piękny kraj.Chcemy go poznać.
    • Witam, czy pożyczonym od ojca autem mogę jechac za granicę, a konkretnie do Rumunii? Czy nie będę mialo zadnych klopotow na granicach? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się