Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      coli

coli

(2 wyniki)
    • Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc : zaczynam właśnie drugą rundę antybiotyku w związku z istnieniem [i]obfitych ilości[/i] e-coli w gardle (jest jeszcze gronkowiec, ale ten podobno ma prawo tam być). byłem dwa tygodnie na biseptolu ale to kompletnie nic nie dało (w wymazie ilość zmieniła się z "bardzo obfitych" na "dość obfite"), teraz biorę antybiotyk Cipronex. Nie wiem czy da to jakiś efekt, czy będzie jak po poprzednim (jeśli wogóle uda mi się skończyć terapię - objawy uboczne dają w koś...
    • Jestem zdesperowana okrutnie, bo mi to paskudztwo w pochwie dokucza (swędzi, upławów trochę), a żadnych specyfików z antybiogramu wziąć nie mogę (jestem matka-Polka-karmiąca, więc nie chcę otruć dziecka). Wyczytałam poprzednie posty na ten temat, ale nie chcę sobie sama leków dawkować. Stąd prośba o radę - co i w jakim dawkowaniu mogłabym zastosować coby się rzeczonego świństwa pozbyć? Wzrost 160, waga 50 i życie w biegu niestety ze wskazaniem na niedobór snu i chroniczne zmęczeni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się