Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      czczony

czczony

(4 wyniki)
    • www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ogien-i-incydenty-na-kopcu-powstania,268504.html Nie mam słów by opisać to co można zobaczyc i usłyszeć w tym materiale.
    • My mieliśmy wczoraj drugą. Były prezenty, kwiatki, kolacja przy świecach, oglądanie filmu ze ślubu, no i sexik :) A jak to jest u Was?
    • No właśnie,nie wiem jak wy i z góry przepraszam wszystkie osoby myślące inaczej niż ja. W moim mieście rozpoczęła się zbiorka pięniędzy na wystawieni pomnika Papieżowi. Moim zdaniem jest to tylko niepoptrzebne wyrzucenie pieniędzy. Za tę kasę można by było pomóc naprawdę wielu ludziom. No ale takiej pomocy nie widać a pomnik jest. Rozpoczął się swoisty wyścig (nie tylko w moim mieście) kto bardziej "bogato" się wystawi (Postaw się a zastaw się). Dla niektórych też ma ona formę usp...
    • Ludzie zgłupieli. Wklejają wszyscy jakieś tragicznie zmontowane zdjęcie Papieża z gołębiem i to ma być oddawanie mu czci w rocznicę śmierci. Świat się kończy. nasza-klasa.pl/profile/13207290/gallery/24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się