arlap 20.09.06, 20:11 My mieliśmy wczoraj drugą. Były prezenty, kwiatki, kolacja przy świecach, oglądanie filmu ze ślubu, no i sexik A jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 20:13 Z Twojego zestawu- tylko ostatnia pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 20:15 na ogol chodzimy do knajpy na jakas kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 20:58 Generalnie - minuta milczenia, a potem zyje sie dalej.. Slubny z wlasciwym sobie wdziekiem slonicy mowi, ze jakby mnie ubil od razu to za ilestam lat by wychodzil - i tak odlicza. Przestalo mnie to bawic wiec nie obchodzimy w ogole, co sie mam napraszac. nov. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.z.tulipana Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 21:14 prezenciki, kolacja, dobry seks i oczywiście pobyt w miejscu gdzie się poznaliśmy i wzięliśmy ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 21:18 Ja na ogół sama-bo mój mąż zwykle za granicą jest w tym czasie ((( Nic nie robię - rozmawiamy przez telefon i mówimy jak fajnie byłoby być razem ... Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Jak czcicie rocznice? 20.09.06, 21:29 Cóż... w pierwszą rocznicę ślubu, w czerwcu wybraliśmy sie na krakowski Rynek na jakieś dobre żarełko i lody, i... spotkaliśmy ciotkę Wandę ze świtą, tak spedziliśmy tą ważną rocznicę, mam nadzieję, ze to nam w zwyczaj nie wejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś