Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      dach

dach

(11 wyników)
    • Pokryłem dach nową dachówką, a na kalenicy co dziennie siedzi parenaście gołębi które totalnie "brudzą" - Jak się skutecznie pozbyć gołębi - wiatrówka nie wchodzi w rachubę. proszę o pomoc!
    • Wczoraj przyszły na świat 4 małe kocięta, mam też w domu suczkę, z tendencją do urojonych ciąż i macierzyństwa. Kotka z kociętami jest odizolowana w łazience, mam pytanie jaka może być reakcja okoconej kotki i suczki w bliższym kontakcie, czasami bowiem moja suczka potrafi sobie otworzyć drzwi od łazienki....?
    • Witam, mam maly problem. 2 dni temu wykastrowalam 8-miesiecznego kocura. OD pol roku kocurek mieszka pod jednym dachem z poltoraroczna kotka. Przed kastracja kocura, koty uwielbialy sie. JEdnak pod kastracji kotka nie akceptuje kocura, boi sie, chowa sie przed nim gdzie tylko sie da a jak juz dojdzie do spotkania to kotka go drapie i odgania od siebie. Dodam ze kotka jest tez po zabiegu sterylizacji, ale mialo to miejsce zanim trafil do nas kocur. Co moze byc tego przyczyna i jak ...
    • j.w.
    • witam. od wczoraj mam w domu dwumiesieczna kotke.mamy tez psa,labradora, prawie 1,5 roku,ktory wochowywal sie z nasza poprzednia kotka ( z ta roznica,ze wtedy to koka byla pierwsza, ale ogolnie do kotow przyzwyczajony). malenstwo na razie strasznie sie boi(chociaz tez zostala wzieta z domu,ggdze byl pies - tyle, ze mniejszy), fuka przokropnie, a pies wykazuje duzy entuzjazm w jej kierunku. nie dopuszczam na razie do bezposredniej konfrontacji, zamierzam przyzwyczajac zwierzaki ...
    • mieszkam w bloku, mam 7 letniego jamnika i od dzis malutka kociczke...nie mam pojecia jak ich zintegrowac moze sami mieliscie podobny przypadek? pomocy!!!
    • Planuję rozszerzenie swojego domowego stadka o drugiego kota. Czy możecie się podzielić swoimi doświadczeniami? Jakieś porady? Co robicie z kotami gdy wyjeżdżacie?
    • Witam Moze ktoś z was ma do oddania jamniczka koniecznie chłopaka i może być bardzo młody.Straciłem swojego którego uwielbiałem, niestety nadszedł jego czas.Teraz w domu jest okropna pustka.Był to mój prawdziwy przyjaciel i tylko dzieki niemu po cięzkim zawale tak naprawdę odzyskałem siły i chęć do życia.W bardzo trudnych chwilach wyciągał ,mnie na spacery które w tym stanie są niezbędne.Bardzo mi go brakuje i mam nadzieję że napewno znajdzie sie ktoś kto chce oddać w dobre rę...
    • Mieszkamy w bliźniaku, wczoraj kot przez strych przeszedł do sąsiada na ganek i ni umie wyjść. Sąsiad ma wyremontowany dach, więc opcja ściągania blachy (trapezowej) raczej nie wchodzi w grę. Kot wszedł pomiędzy dach a sufit ganku, jest tam mała dziura ale nikt nie jest w stanie się wdrapać, bo to jest koło pół metra, dodatkowo przeszkadza dach. Poradźcie!!
    • *Czy mozna nauczyc koty skakac i chodzic po cienkich galeziach drzew? *Czy tak wytresowane koty zeskakiwac beda na komende? *Czy pozbeda sie one leku wysokosci i zawsze beda schodzic glowa w dol? *Czy w razie zagrozenia czy ataku wiekszego kota uciekna przed nim na drzweo wykorzystujac swoje niezwykle zdolnosci? *Czy beda skakac z drzewa na dach i z dachu na drzewo w ramach kociej turystyki? *Czy palme w pokoju beda traktowac jako drzewo treningowe? Czy to mozliwe?
    • Czy ktoś wie może gdzie mogłabym kupić / zamówić budę dla wielkiego psa? Buda musi być obszerna, ciepła i wygodna. Pies nie będzie wprawdzie w niej mieszkał tylko korzystał od czasu do czasu ale czasem zostaje sam na kilkanaście godzin, czasem nawet na noc więc buda musi zapewnić mu odpowiednie schronienie. Budy w typie TatraDogHouse, po 500 Euro, są dla mnie za drogie. Czy może znacie jakiegoś tańszego dostawcę lub wykonawcę? Najchetniej Warszawa i okolice ale niekoniecznie. Z g...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się