dach

(23 wyniki)
  • Dzień dobry! Witam wszystkich przyszłych mieszkańców bloku przy ul. Gorlickiej 80-92. Szukam przyszłych sąsiadów i niestety nie znalazłam, żadnego forum, gdzie moglibyśmy porozmawiać i wymienić się doświadczeniami. Ja obecnie czekam na odbiór kluczy. Pozdrawiam
  • Witam, przymierzam sie do wymiany dachu w domu konieczna bedzie przerobienie calej wiezby (zmiana konstrukcji) poszukuje jakiejs sprawdzonej ekipy kogos kto wyliczyl by mi ile (i jakiego) materialu mam zakupic oraz z kim moglbym podpisac umowe na wykonanie zlecenia na wiosne 2007 gdyby ktoś miał jakiś sprawdzony kontakt to proszę o namiary Andrzej ps dom jest w okolicach Środy Śląskiej
  • drodzy Forumowicze, planuję kupno mieszkanka w dach-budzie, ale ostatnio dobiegły mnie informacje, że ponic mieszkanka tej firmy, delikatnie mówiać, nie są najwyższej klasy. Powiedzcie czy wiecie coś więcej w tym temacie- podobno mieszkania tej firmy na komandorskiej są kiepściutkie
  • Witam, dzisiaj słyszałem informacje, że deweloper dach bud ma kłopoty,czy może ktoś potwiedzić ten fakt??Czy jest to prawda?? Pozdrawiam
  • Witam, Zamierzam się w najbliższym czasie przeprowadzić do Wrocławia. Proszę o opinie na temat firmy Dach-bud oraz jej inwestycji na Psim Polu - ul. Kiełczowska - czy warto współpracować z tą firmą????
  • Proszę o opinie na temat firmy developerskie Dach-Bud z siedzibą przy ul. Komandorskiej 53H.
  • Dzisiaj dach -bud obniżył ceny do 4920/ m2 Cena skłania do poważnego rozważenia tej inwestycji Czy ktoś słyszał skąd taka cena? - nie znam dewelopera ktory oferuje metraż 50 m2 po 4920 po takiej cenie. Co sądzicie ?
  • Jak wiadomo ww. developer zakończył budowę budynku przy Gorlickiej, ale obok non stop się coś dzieje (na przyległej działce) Czy to oby jest jakiś kolejny etap, czy może to nowa inwestycja? Orientuje się ktoś?
  • dach-bud rozpoczął sprzedaż mieszkań w nowobudowanym budynku przy ul. Gorlickiej. Praca na budowie wre. Nie wiem jaki jest termin oddania, ale sądząc po zaawansowaniu budowy chyba nie taki odległy. Co myślicie na temat tej inwestycji?
  • Szukam przyszłych sąsiadów :) Kto już kupił tu mieszkanie ??
  • Witam wszystkich, coś dawno nie był poruszany temat mojego ulubionego dewelopera. Czyżby wszystkie problemy zniknęły.... mam pytanie do mieszkańców Balonowej - czy ktoś już załatwiał sprawy aktu notarialnego i takowy posiada? pozdrawiam
  • Proszę o opinie na temat developera, budowanym osiedlu na ulicy Kiełczowskiej i innych zrealizowanych przez Dachbud inwestycjach. Mam zamiar kupić mieszkanie i chętnie poznam Wasze zdanie:-) Z góry dziękuję paweł
  • Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie! Jestem "szczęśliwym" posiadaczem lokum na Kromera. Przy odbiorze podpisywalem umowy dot. administracji z Dachbudem, i MPECem dot. ciepłej wody. (nie bede podawal dokladych dat bo nie w tym rzecz). W umowie z Dach Budem dot. administracji nie ma slowa! o tym, ze beda dostarczac cieplo! O cieple jest za to cala umowa z MPECem. Po jakims czasie przychodzi z MPEC do podpisania ANEKS do umowy. Gdzie miedzy wieloma maskujacymi zmianami (nie majac...
  • Witam! Czy są może na forum przyszli mieszkańcy bloku przy ul. Litewskiej 14-16? Chętnie porozmawiam z przyszłymi sąsiadami :)
  • Witam chyba zdecyduje się na zakup mieszkania na Kiełczowskiej jednak po analizie umowy przedwstępnej chętnie bym ją wyrzucił do kosza. Apel do wszystkich, którzy podpisali umowę z tą firmą - jakie zmiany udało się Wam wprowadzić do umowy przedwstępnej? Ponadto dziwi mnie trochę, że deweloper, który planuje zakończenie inwestycji na I kwartał 2007 ma jeszcze sporo wolnych mieszkań.
  • Kto mial do czynienia z deweloperem Renta10? Co myslicie o tej inwestycji na maslicach?
  • Witam - wydaje mi się, że w szeregówkach w pierwszym rzędzie trochę krzywo mamy położony dach - chodzi mi o sam szczyt miejscami widać, że są większe lub mniejsze szpary pomiędzy dachówkami zwykłymi a tymi szczytowymi? Będzięmy to zgłaszać?
  • Witam serdecznie wszystkich przyszłych mieszkańców ul. Paniowickiej na Maślicach.. Od momentu podpisania pierwszej umowy.. śledzę dzielnie prace związane z budową naszego osiedla.. a dokładnie budynku w którym mamy mieszkać.. Od kilku tygodni mam wrażenie, że roboty budowlane stanęły w miejscu.. a przecież pogoda z dnia na dzień jest nieco przyjażniejsza dla budujacych.. czy nie sądzicie, że należałoby pogonić naszą spółdzielnię? w końcu to nasza kasa spoczywa na jej koncie.. POZD...
  • Czy ktoś zgłaszał usterki przy przeglądzie technicznym? Czy Dach-bud wszystkie je usunął, czy może coś kwestionował? pozdrawiam :)
  • witam jak rozumiem przy zakupie cyfrowej tv wystarczy tylko podpiac dekoder do gniazdka i wszystko gra, mam racje? zastanawiam sie czy wszystkie (polsat, cyfra, n) telewizje dzialaja i czy nie ma zaklocen, czy ktos ma i moze podzielic sie swoimi uwagami? jak wyglada sprawa z mozliwoscia podlaczenia kablowki? wiem ze ikatel ma w swojej ofercie cos takiego. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się